Mate 20 lite: Huawei predstavil najnovejšega člana serije Mate

Gregor Grosman Gregor Grosman
17.09.2018 13:29
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Huawei Mate 20 Lite

Serija Mate 10, ki je bila predstavljena oktobra lani, se je izkazala za zelo priljubljeno med poslovnimi uporabniki, so ugotovili pri družbi Huawei. Sedaj so predstavili stilski Mate 20 lite, namenjen mladim, poslovno usmerjenim posameznikom, ki šele vstopajo na trg dela. Njegove štiri kamere so podprte z umetno inteligenco, za zajemanje čudovitih fotografij v različnih situacijah, nadgrajeni uporabniški vmesnik EMUI 8.2 (temelji na Android Oreo) pa ponuja širok nabor funkcij, s katerimi želijo zadovoljiti poslovne, družbene, prostočasne in druge potrebe. Zaslon FullView ima razmerje stranic 19,5:9 ter po diagonali meri 6,3 palca. 

Mobilnik samodejno prepozna različne scene in prilagodi nastavitve

Huawei Mate 20 lite je kot rečeno opremljen s štirimi kamerami, ki uporabljajo umetno inteligenco, dve najdemo zadaj in dve na sprednji strani, kjer sta vgrajeni tipali v velikosti 24 in 2 MP. Dvojne kamere uporabljajo primarno tipalo za zajemanje fotografije, drugo tipalo pa zajame podatke o globini - z digitalnim združevanjem lahko tako dvojna kamera zajema fotografije z realističnim učinkom bokeh, podobno kot pri profesionalnih fotoaparatih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta