Kreslinovi muzikanti. Večni.

Slavica Pičerko Peklar Slavica Pičerko Peklar
24.07.2017 14:59

Festival Arsana: Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Beltinško bando

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Beltinško bando je včeraj zvečer do zadnjega kotička napolnil dvorišče minoritskega samostana na Ptuju in njegov koncert je zagotovo eden tistih, ki bodo še dolgo odmevali med obiskovalci letošnjega glasbenega festivala Arsana. Ljudska glasba, dokazuje Kreslin s svojimi muzikanti, doživlja preporod in je med našimi ljudmi vse bolj priljubljena. Pa ne samo med starejšimi ljubitelji etno glasbe, temveč tudi med mlajšimi generacijami, ki so tudi tokrat z navdušenjem pospremili nastop prekmurskega poeta z odličnimi glasbeniki, med katerimi je Milan Kreslin, Vladov oče, ki pri 89 letih prav rad zapoje tiste iz svoje mladosti, ki nikdar ne zastarajo in vedno znova povežejo in navdušijo generacije Kreslinovih poslušalcev.
Jutri bodo ob 20.30 na minoritskem odru z mednarodnim glasbeno-plesnim projektom nastopili kitarist Vito Marenče, Flamenco group in plesalec Fran Vilchez. V slavnostni dvorani ptujskega gradu pa bo ob 19. uri koncert mednarodno uveljavljenega kitarista Maka Grgića

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta