Konec natečaja: Zmagovalni poletni fotografiji sta Sprostitev na Cerkniškem jezeru in Poletje na kmetiji

V. B.
02.10.2020 16:00

Najboljši fotografiji sta posnela Matjaž Wigele in Marinka Kužnar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zmagovalna fotografija po izboru strokovne komisije: Sprostitev na Cerkniškem jezeru 
Matjaž Wigele

Poletje se je poslovilo, z njim pa tudi naša in vaša fotografska akcija Poletni dopustniški utrinek. Letos ste na Večerovo spletno stran sicer naložili nekoliko manj posnetkov kot minula leta (koronakriza pač), a to ne pomeni, da so bili tudi manj kakovostni. Nadaljeval se je trend, ki ga zaznavamo že več let; velikanska večina fotografij je bila narejena z mobilnim telefonom, nekatere obogatene z uporabo vseh mogočih filtrov, ki jih sodobni mobilniki imajo, v le redke posnetke pa je bilo posegano z računalniškimi orodji. Kar nas veseli.

Najljubši posnetek obiskovalcev Večerove spletne strani: Poletje na kmetiji 
Marinka Kužnar

Tako vi kot mi smo izbrali tudi najljubši oziroma najboljši posnetek. Večerova strokovna komisija, ki jo je vodil urednik fotografije Sašo Bizjak, je za najboljši posnetek izbrala Sprostitev na Cerkniškem jezeru, ki ga je napravil Matjaž Wigele. Prejel bo bon Desetak v višini 50 evrov in Gorenjev kavni aparat Barcaffe dot.

Obiskovalcem Večerove spletne strani pa je bil najbolj všeč posnetek Poletje na kmetiji avtorice Marinke Kužnar. Prejela je 529 všečkov. Dobila bo bon Desetak v višini 30 evrov in 3D-sestavljanko Ravensburger. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta