Idealni posteljni položaj za lenuhe, v katerem uživata oba: Z zelo malo truda se zlahka pripeljete v nebesa!

D.Ži
05.09.2023 09:41

Potem ko so pari legendarni položaj 69 označili za enega najbolj precenjenih, v postelji še vedno ostane veliko drugih možnosti za uživanje v spolnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Moški in ženske imajo pogosto zelo različne okuse, tudi ko gre za spolnost. Natančneje, spolne položaje. Le občasno se na tem področju strinjajo. Številne raziskave so že pred časom pokazale, da je obema spoloma najmanj všeč znamenita poza 69.

Čeprav se zdi ideja o hkratnem zagotavljanju ustnega užitka fantastična, se je v praksi ta poza izkazala za zapleteno in težko izvedljivo. Fizični dejavniki, kot je razlika v višini partnerja, močno vplivajo na uspešnost in občutek zadovoljstva, ki na koncu pogosto ni obojestransko.

Profimedia

Po drugi strani pa je ena najljubših moških poz za ženske visoko na lestvici najslabših in najmanj prijetnih. V neki raziskavi so moški "vzvratno kavbojko" navedli kot pozo, ki bi jo radi večkrat vadili s svojimi partnerkami. Ženskam pa se zdi dolgočasna in monotona, manjka jim tudi pogled na partnerja, ki bi zagotovil želeno dozo intimnosti.

Z obračanjem hrbta se ženske oddaljijo od partnerja, ki zaradi razdalje in ležečega položaja le stežka poskrbi za ročno stimulacijo njihovih erogenih con. Zaradi vseh naštetih dejavnikov v tem položaju težko dosežejo orgazem in ga ne marajo prakticirati.

In katera poza daje ženski tako užitek kot občutek povezanosti s partnerjem, hkrati pa je zelo praktična in enostavna za izvajanje? To je poza imena "lenuh". Je zelo preprosta. Moški sedi z iztegnjenimi nogami in je s hrbtom naslonjen na želeno površino, ženska pa mu sedi v naročju.

Profimedia

Kot ste razbrali iz imena, je to poza, ki ne prinaša veliko dela moškim, vendar to ne pomeni, da ni zadovoljujoča za ženske. Ravno obratno. Glede na kot penetracije je to ena izmed poz, pri kateri je stimulacija točke G najlažja, moški pa ima proste roke za stimulacijo ostalih ženskih erogenih con. Prav tako lahko oba partnerja po željah in potrebah določata ritem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta