(FOTO) Oboževalci pretreseni: Nekdanji otroški zvezdnik zaradi odvisnosti od drog neprepoznaven

A.L.
30.01.2020 11:35

"Morda bi bilo pametno, da mu nekdo pomaga, namesto da ga spet pustite na prostost," je zapisal eden od nekdanjih oboževalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dokaz, da se življenje mnogokrat zavrti v povsem drugačno smer, kot si predstavljamo, je tudi Shaun Weiss, nekdanji otroški zvezdnik v seriji Mogočni racmani (The Mighty Ducks). Danes 41-letnega nekdanjega igralca so policisti pred dnevi aretirali, potem ko so odkrili, kako je brskal po avtomobilu, parkiranem v garaži. Policisti sklepajo, da je Weiss v vozilo vlomil tako, da je razbil voznikovo okno. Odpeljali so ga v pripor, le nekaj trenutkov po tem, ko je policija objavila njegovo fotografijo, pa se je vsul plaz pretresenih komentarjev igralčevih nekdanjih oboževalcev. "To je res depresivno. Upam, da dobi pomoč," je na Twitterju zapisal eden od njih, drugi pa dodal: "Kako žalostno."
{twitter}https://twitter.com/wallerABC7/status/1222824464540405762{/twitter}
Eden od uporabnikov družbenih omrežij je policijo celo pozval, naj mu nekdo priskoči na pomoč. "Morda bi bilo pametno, da mu nekdo pomaga, namesto da ga spet pustite na prostost," je zapisal. 41-letnik je sicer stari znanec policije, že leta se sooča z odvisnostjo od prepovedanih substanc. 
{embed_youtube}https://youtu.be/rOW-PqPu-Xg{/embed_youtube}
{twitter}https://twitter.com/WorldLatinHoney/status/1222821278178037768{/twitter}
Weissova igralska kariera se je začela leta 1986, ko je zaigral Elvisa v otroški oddaji Pee-wee's Playhouse, svet pa ga je dodobra spoznal v vlogi Goldberga v seriji Mogočni racmani. Nastopil je tudi v več televizijskih oddajah, med drugim Charles in Charge, Boy Meets World, Freaks and Geeks, The Tony Danza Show in The King of Queens.
{embed_youtube}https://youtu.be/7pkqRGhEddc{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta