zadnje objavljene

pogledi

več
Tej Gonza, direktor Inštituta za ekonomsko demokracijo in mladi raziskovalec Univerze v Ljubljani

mnenje

več

Prosti čas

(FOTO) Druga priložnost: Par je preživel letalsko nesrečo in takoj naredil "selfie", ljudje se posmehujejo

D.Ži
23.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko je ob vzletu v njuno letalo trčilo gasilsko vozilo, se je par odločil takoj posneti 'selfie' s telefonom. 

Nesreča se je zgodila prejšnji petek na mednarodnem letališču Jorge Chávez v Limi v Peruju. Ko je letalo začelo vzletati, je vanj trčilo gasilsko vozilo, pri čemer sta dva gasilca umrla na kraju nesreče. Potniki in člani posadke k sreči niso bili poškodovani.

Moški na fotografiji, profesor Enrique Varsi-Rospigliosi, je objavo delil na Twitterju s pripisom: "Ko ti življenje da drugo priložnost." Fotografija je kmalu zakrožila po družbenih omrežjih.

Komentarji so se vsuli, nek uporabnik Facebooka pa je zapisal: "To bi lahko bila velika tragedija. Vsak, ki je bil na letalu, se lahko šteje za zelo srečnega."

Nekateri uporabniki Twitterja so komentirali, da je absurdno posneti sebek takoj po nesreči, nek uporabnik pa ob njuni potezi stresa z glavo: "Zdaj sem videl vse. Selfie po nesreči. Konec interneta."

"Tragedija = selfie", "Letalo je strmoglavilo ... počakaj, da naredim selfie" je le nekaj posmehljivih komentarjev na račun srečnega para.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?