Po voditeljičinem slovesu iz šova Denisa Avdića se družina Jane Morelj širi, nova članica ima res očarljivo ime

D.Ži
25.10.2024 10:48

Ker se njeno življenje ne vrti več le okoli jutranjega šova, lahko priljubljena moderatorka in napovedovalka vremena bolj uživa v družinskem življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi Jana Morelj je po novem "pasja mamica". 
Pro Plus

Novo življenje, nove prioritete. Odkar se je poslovila iz Denis Avdić Showa na Radiu 1, so dnevi videti precej drugače. Jana Morelj je ob nepričakovanem odhodu iz najbolj poslušanega slovenskega radijskega jutranjega progama povedala, da si želi biti bolj prisotna mati. Del radijske ekipe sicer ostaja, snema podkaste o rock glasbi, je pa službo medtem zamenjal njen partner Marko Vidmar, ki je bil del radia kar devet let. 

"Devet let nepozabnih spominov. Krasni ljudje so, takšnih na srečaš velikokrat. Družina so in ne bom jih pozabil," je povedal ob slovesu. Njuna ljubezen je vzklila na radiu, zato ne preseneča, da sta se za spremembo odločila skupaj. 

Da je družinsko življenje res njuna prioriteta, dokazuje tudi informacija, da se je njuni družini pridružila nova članica. Gre za psičko.

"Pozdravljeni, moje ime je Paya. Novi šerif v mestu," je Jana na družbenih omrežjih delila partnerjevo objavo. Kot kaže, bo v njihovem domu odslej še bolj živahno. Ni pa Jana edina pasjeljubka v ekipi, saj lahko na družbenih omrežjih že nekaj tednov spremljamo, kako se je v vlogo "pasje mamice" vživela voditeljica oddaje Šou domov Anja Ramšak. Z zaročencem Matevžem jima družbo po novem dela ljubka psička Viki, ki je pasme borderski ovčar. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta