Galaxy S23 serija pametnih telefonov izstopa bolj kot kdajkoli prej

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
27.03.2023 03:40

Serija pametnih telefonov Galaxy S zagotavlja izboljšano produktivnost, prilagajanje zmogljivosti individualnim potrebam in zmogljive interakcije, zaradi katerih je vsakdanje življenje še bolj izpolnjeno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Pomlad je tukaj, narava se je začela prebujati in ljudje kar žarijo od pozitivne energije. Drevesa dobivajo nove liste, rože pa že lepo cvetijo. Pomlad je čas obnove in novih začetkov, ko opazujemo, kako se narava prebuja in spreminja. Običajno imamo v pomladnih mesecih motivacijo, da tudi sami naredimo načrt za prihajajoče mesece in si ustvarimo novo rutino. Delo opravimo v dopoldanskih urah in popoldneve lahko izkoristimo za gibanje, družino ali druženje s prijatelji. Za vse načrtovanje in hitrejše opravljanje dela pa potrebujemo dober pametni telefon. Kateri?

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23 sestavljajo najbolj inovativen trojček Samsung telefonov ter suvereno izstopajo v množici. Serija pametnih telefonov Galaxy S zagotavlja izboljšano produktivnost, prilagajanje zmogljivosti individualnim potrebam in zmogljive interakcije, zaradi katerih je vsakdanje življenje še bolj izpolnjeno. Celotna serija navduši že na prvi pogled, vsekakor pa naslov najbolj zaželenega pametnega telefona nosi Galaxy S23 Ultra, a nič manj zaželena nista Galaxy S23+ in Galaxy S23.

Arhiv naročnika

Vrhunska vizualna zmogljivost

Pomlad je ena najbolj priljubljenih sezon, ljudje smo veliko zunaj, saj je vreme prijetno, številne destinacije pa ponujajo najrazličnejše dejavnosti ter dogodke na prostem. Za fotografske navdušence ta letni čas nudi veliko trenutkov za zajemanje osupljivih slik narave, pokrajin in ljudi na novih in vznemirljivih krajih. Ena najboljših stvari pri pomladi je ravno priložnost, da ujamete lepoto narave, ki se prebuja iz zimskega spanja. To lahko vključuje cvetenje rož, pojav novih listov na drevesih in prihod ptic selivk. Ne glede na to, ali obiščete park ali botanični vrt, obstaja neskončno možnosti za ujetje živahnih barv in tekstur pomladi.

Pametni telefoni Galaxy S23 namreč omogočajo snemanje ustvarjalnih posnetkov, ne glede na uporabnikovo znanje. Z izboljšanimi zmogljivostmi Nightography lahko ujamete najbolj nepozabne trenutke življenja v vsakem okolju, v katerem ste – tudi v najslabših svetlobnih pogojih. S to pametno napravo boste zagotovo posneli fotografije brezhibne ločljivosti, ustvarili pa boste tudi številne spomine na koncertu, nepozabnem potovanju ali romantičnem zmenku.

Arhiv naročnika

Pri kameri telefona bodo prišli na svoj račun avanturisti, ki radi posnamejo dobre posnetke s sovoznikovega sedeža v avtu. Vsak bo našel možnost zase, ne glede na življenjski slog. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki dogodivščin še zanimivejši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti. Prav tako je večina od nas že vsaj enkrat poskusila fotografirati zvezdnato nebo, vendar se fotografija nikakor ni približala sliki, ki smo jo videli z očmi. Zdaj se vam bodo zdele podrobnosti nočnega neba ali nevidne Mlečne ceste, z nastavitvami Astrophoto na telefonu Galaxy S23, neverjetno blizu in lahko jih boste ujeli v objektiv vašega telefona.

Arhiv naročnika

Z najnovejšimi dosežki na področju tehnologije zaslonov telefonov vam ni treba več skrbeti, da bi bleščanje vplivalo na vašo vidljivost na prostem. Ne glede na to, ali ležite na soncu ali se podajate v svetel in sončen dan, ste lahko prepričani, da bo zaslon vašega telefona dobro viden in uporaben. Zato se poslovite od mežikanja in napenjanja ter pozdravite povsem nov svet jasnosti in udobja s telefonoma, ki sta zasnovana tako, da sta v koraku z vašim aktivnim življenjskim slogom. Zaslon s 120 Hz gladi pomikanje po zaslonu, medtem ko Eye Comfort Shield preprečuje, da bi se vaše oči utrudile, tudi ko gledate v temi. Dinamični AMOLED 2X zaslon z Vision Booster tehnologijo na Galaxy S23 in S23+ je s strani VDE Germany prejel certifikat za 100-odstotni volumen barv v razponu barv DCI-P3, kar pomeni, da vaše slike niso obledele, barve pa so neverjetno živahne, ne glede na različne stopnje svetlobe.

Arhiv naročnika

Igralci iger bodo ujeli svoj trenutek sreče zahvaljujoč mobilni platformi Snapdragon® 8 Gen 2, najzmogljivejši in najučinkovitejši platformi na pametnem telefonu Galaxy doslej. In tudi če se popolnoma potopite v svet iger, vam ni treba skrbeti, da bi se baterija izpraznila, saj ima model Galaxy S23 3900 mAh baterijo in Galaxy S23+ 4700 mAh. Brezmejno igranje iger bo omogočil tudi impresiven zaslon od roba do roba z zmanjšano ukrivljenostjo in večjo ravno površino za vrhunsko izkušnjo realističnega slikanja.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine