(FOTO) Vroča J.Lo v mini kopalkah razkrila, kako je 10 dni zdržala brez ...

D.Ži
22.09.2020 15:20

Vrhunska forma vroče latino dive vsekakor ni naključje, ampak plod trdega treninga in številnih odrekanj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nov teden, nov val navdušenja nad izjemno atraktivnim videzom 51-letne Jennifer Lopez. Ta je na splet poslala fotografijo, na kateri jo vidimo v miniaturnih kopalkah, in na milijone oboževalcev je spet povsem iz sebe. Pevka in igralka je razveselila svojih 131 milijonov spletnih oboževalcev in nabrala kar 30 tisoč komplimentov. Mnogi kar ne morejo verjeti, da je mati dveh otrok lahko pri teh letih takšna raketa. Ena od oboževalk je napisala, da je J.Lo v resnici zagotovo vampirka, ki se ne stara. 


Svojo zavidljivo formo vroča latino diva ohranja z redno vadbo, med pripravami na film Prevarantke na Wall Streetu pa je priznala, da se je za deset dni povsem odrekla ogljikovim hidratom in sladkorju. Med gostovanjem v pogovornem šovu Ellen DeGeneres je odkrila, da ji je to predlagal osebni trener Dodd Romero, ki jo je pripravljal na vlogo. 


"Izziv je bil zelo težek. Ne samo, da vas boli glava, zdi se vam, da se nahajate v neki drugi resničnosti ali vesolju. Ne počutite se kot vi. Takrat ugotovite, da ste odvisni od sladkorja," je dejala J.Lo. "Stoodstotno sem prepričana, da je telovadba del tistega, kar me dela srečno," je dejala. 


 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta