(FOTO) Kje pa imata roke? DiCapria in novo mlado punco ujeli v zelo kočljivem položaju

D.Ži
02.11.2023 09:57

Filmski zvezdnik in njegova nova 25-letna spremljevalka sta se udeležila zabave ob noči čarovnic, a s svojim obnašanjem mnoge ogorčila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Leonardo DiCaprio in Vittoria Ceretti sta si bila pred zabavo v Los Angelesu zelo blizu. 
Profimedia

Leonardo DiCaprio in njegova nova izbranka Vittoria Ceretti sta bila na zabavi, posvečeni noči čarovnic. Naključni mimoidoči so ju opazili pred klubom, mnogim pa pogled nanju ni bil prav nič všeč.

Dvojec si je nekaj zašepetal na uho, med pogovorom pa je Vittoria potisnila desno dlan v Leonardovo spodnjice na zadnjici.

Strasti so očitno prevladale.
Profimedia

Mnogi so se ob njenem početju namrščili, zaljubljenca sta, takoj ko sta opazila, da sta opazovana, odšla v klub. Nekateri trdijo, da je tudi on svojo roko vtaknil v njene hlače. Zelo žgečkljivo skratka. 

Že dolgo je znano, da ima DiCaprio rad manekenke, ki pa ne smejo biti starejše od 25 let, zato se poznavalci njegovega ljubezenskega življenja že sprašujejo, kako dolgo bo aktualna romanca sploh trajala, glede na to, da Ceretti naslednje leto praznuje 26. rojstni dan. Šal na račun igralčeve strasti do mladih lepotic te dni na spletu ne manjka, nekateri ugotavljajo, da se njegova izbranka, ko je on posnel kultni film Titanik, sploh še ni rodila. Rojena je namreč leta 1998, film pa so premierno predvajali 1997. 

Roka v spodnjicah je za nekatere bila preprosto preveč. 
Profimedia

Lani se je zvezdnik razšel z manekenko Camillo Morrone (26), ki je bila njegova najdlje trajajoča zveza, skupaj sta bila od leta 2017. 

Ko sta opazila, da nista sama, sta hitro pobegnila v klub. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta