Predsednica Karitasa paketom hrane dodala še poziv, naj volijo kandidate NSi in SDS

Slavica Pičerko Peklar Slavica Pičerko Peklar
08.11.2018 15:36

V videmski krajevni skupnosti Leskovec je predsednica Karitas Ana Vindiš skupaj s paketi hrane med domačine delila še politični dopis, v katerem nagovarja volivce, naj na volitvah podprejo kandidate NSi in SDS. Tudi sama je kandidatka na listi SDS v krajevni skupnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V videmski krajevni skupnosti Leskovec so ljudje s paketi Karitasa prejeli še politilčni dopis.
Slavica PIČERKO PEKLAR

Ana Vindiš, ki v župnijski Karitas v haloškem Leskovcu prostovoljno dela že dvajset let in, kot pravi, zelo dobro pozna razmere, v katerih živijo njeni sokrajani na območju občine Videm, je te dni med ljudi, ki živijo v stiski, raznašala pakete te humanitarne organizacije. Obenem jim je razdeljevala še poziv, komu naj oddajo glas na skorajšnjih lokalnih volitvah. To je sprožilo precej nejevolje in kar nekaj ogorčenja v tej krajevni skupnosti. Vindiševa pravi, da v tem ne vidi nič spornega: "To pismo, v katerem sovaščane pozivam, naj prihodnjo nedeljo oddajo glas za kandidate NSi in SDS, sem napisala sama, saj sem prepričana, da je čas, da pomagamo malim ljudem. Sama kandidiram v naši krajevni skupnosti na listi SDS. In nisem edina, ki sem šla med ljudi, zdaj to počnejo bolj ali manj vsi kandidati za volitve. Karitas nima nobene povezave z dopisom, ampak me je notranji glas nagovoril, da ljudje dobijo še drugo informacijo. ln ko sem jim prinesla paket hrane, sem jim izročila še omenjeni dopis."
{twitter}https://twitter.com/KCokl/status/1060415586411446272{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta