(FOTO in VIDEO) Klopp čustveno o naslovu, Guardiola čestital zasluženim prvakom

STA, Gr.G.
26.06.2020 16:10

Klopp je v pogovoru za Sky Sport dejal, da je ponosen na svoje moštvo, potem ko je v tej sezoni storilo še korak naprej po lanskem drugem mestu za Manchester Cityjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nemški trener Liverpoola Jürgen Klopp je čustveno pospremil prvi naslov angleškega prvaka rdečih po 30 letih. V pogovoru za Sky Sports je se je s solzami v očeh zahvalil navijačem in jim posvetil naslov, ki ga je Liverpool osvojili na daljavo po sinočnji zmagi Chelseaja nad Manchester Cityjem (2:1). Pred zadnjimi sedmimi krogi so si rdeči iz mesta Beatlov zagotovili dovolj veliko prednost, da jih tekmeci ne morejo več ujeti. Klopp je bil ob tem presrečen. "To je velik trenutek. Sem prevzet s čustvi. Ta večer je za vas, navijači Liverpoola," je dejal 53-letni strokovnjak, ki je moštvo prevzel 8. oktobra 2015.
{embed_youtube}https://youtu.be/v57AjokYEQs{/embed_youtube}
Navijače je kljub velikemu slavju, prvem po letu 1990, pozval, da se držijo higienskih priporočil in ohranjajo medsebojno razdaljo. Obljubil pa je, da bodo proslavo naslova v mestu priredili takoj, ko bo to za vse varno. "Neverjetno je. Vseeno ostanite doma, proslavite kvečjemu pred svojimi hišami, nič več. Tudi tako smo v tem trenutku skupaj," je pristavil Klopp. Nasveta navijači vendarle niso upoštevali in se po osvojenem naslovu podali v mesta po Veliki Britaniji.

EPA
EPA
EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta