Na Ehrani že 110 gostincev, načrti ekipe do konca leta so še veliki

M. S.
02.10.2024 13:25

Ehrani se je do danes ponovno pridružilo že več kot 110 gostincev, ki z dostavo pokrivajo 27 slovenskih mest. Kaj še odlikuje ponudnika dostave hrane, ki se je po odhodu iz Slovenije vrnil letos poleti?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matic Šubic
Tina Recek

Potem ko se je junija letos Ehrana vrnila v Slovenijo kot ponudnik dostave hrane, je zdaj na platformi prisotnih že 110 gostincev, ki z dostavo pokrivajo 27 mest. Ekipa sporoča, da še ta mesec pričakuje največjo pokritost dostave hrane po Sloveniji, ponosni so tudi na največjo izbiro restavracij s študentsko prehrano.

Blagovno znamko Ehrana je od podjetja Glovo, ki je 10. maja letos prenehal s poslovanjem v Sloveniji, odkupil Matic Šubic, ki je bil pri Glovu vodja prodaje. Zdaj  Krisom Feltrinom in Jakobom Šmidom sodelujejo že s 110 gostinci, ta nabor pa bodo v prihodnje še povečevali. Ekipa med svojimi konkurenčnimi prednostmi izpostavlja nizke stroške dostave in to, da za razliko od konkurenta ne zračaunavajo stroškov storitve. Ehrana ponuja mobilno aplikacijo, sodeluje pa z gostinci, ki imajo svojo lastno dostavo.

Ehrana bo v prihodnje delovala kot slovensko podjetje z na lokalno okolje naslonjeno storitvijo, ki je dolgoročno cenovno dostopna vsakomur. Vizija ekipe je omogočiti ugodno in enostavno naročanje dostave hrane po celotni Sloveniji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta