Na osrednji mariborski tržnici iščejo najemnika gostinskega lokala

Barbara Bradač Barbara Bradač
31.07.2024 02:00

Mestne nepremičnine iščejo ponudnike za najem 75 kvadratnih metrov velikega gostinskega lokala v trgovski etaži tržnice na Vodnikovem trgu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bodo z oddajo gostinskega lokala na tržnici Mestne nepremičnine imele več sreče kot z oddajanjem gostilne Pri treh ribnikih?
Marko Pigac

Z nakupom celotnega kompleksa mariborske tržnice na Vodnikovem trgu je v last Mestnih nepremičnin prešel tudi gostinski lokal v trgovski etaži. Tam, kjer sta Hofer in DM. Lokal, v katerem je bila nekoč semenarna, je nekdanja lastnica Simona Lebar v celoti obnovila, ga preuredila v gostinski lokal, a ta nikoli ni odprl vrat. Zdaj so Mestne nepremičnine objavile, da zbirajo ponudbe za oddajo gostinskega lokala, velikosti 75 kvadratnih metrov, na lokaciji poslovnega objekta Tržnica.

UKC Maribor: Direktor krivdno odpustil nekdanjega piarovca, ta ga toži zaradi mobinga

Marko Pigac
Gostinski lokal Poslovni objekt Tržnica
Marko Pigac/mp Produkcija/pigac.

"Gostinski lokal je stilsko opremljen. Hlajen točilni pult ima steklene vitrine, namenjene za prodajo slaščic, sendvičev ..., nadstandarden avtomat za kavo in ostale potrebne aparate. V zadnjem prostoru lokala se nahajajo hladilniki, sanitarije za zaposlene in umivalnica posode," je zapisala Nataša Matijevič, vodja Mariborskih tržnic.

(FOTO) Arhitekturni natečaj za Trg revolucije: Kako bi ga uredili, komu namenili?

Gostinski lokal Poslovni objekt Tržnica
Marko Pigac/mp Produkcija/pigac.
Marko Pigac

Na ploščadi pred lokalom je mogoč najem zunanjega vrta, pogled s terase seže na obrežje reke Drave in Pohorje. Najemnina ni določena, prav tako ne čas trajanja. Pričakujejo, da jim bodo to skupaj s kratko predstavitvijo in ponudbo v lokalu sporočili kandidati, ki bi jih takšen gostinski lokal zanimal.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta