Kdaj se v središču Maribora odpira Tuš express?

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
21.03.2023 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trgovino bodo odprli v Ulici škofa Maksimilijana Držečnika 6, v že nekaj časa praznih prostorih nekdanje prodajalne Stop Super Shop.
Sašo Bizjak

Središče Maribora kmalu dobi še eno trgovino z živili. V Ulici škofa Maksimilijana Držečnika 6, v že nekaj časa praznih prostorih nekdanje prodajalne Stop Super Shop, se predvidoma sredi maja odpira Tuš express Maribor. Gre za franšizno prodajalno podjetja Intermark Loče, ki ima Tuševi franšizi že v Slovenskih Konjicah in Ločah. Gradbena dela v Mariboru so v teku, pravi investitor, ki tudi že išče kader. Zaposlili bodo šest trgovcev in pomočnika poslovodje.

Sašo Bizjak

Koncept trgovine omogoča hitre in priročne nakupe, med drugim bodo kupci lahko nakup zaključili tudi na samopostrežnih blagajnah, pravijo v Intermarku. "Ponudba bo prilagojena tako, da bo čim bolj dosegala pričakovanja kupcev, ki živijo, delajo ali se šolajo v središču mesta. Ponujala bo okrepčila med sprehodi, na poti v šolo ter med malico v pisarni ali po službi," je zapisal trgovec. Poudarek bo na sveže pripravljeni hrani, nudili bodo sveže narezano sadje, kavo za na pot, sveže pecivo, solate, sendviče in druge prigrizke, mlečne in sadne napitke.

Sašo Bizjak

"Vključili bomo tudi dobrote lokalnih pridelovalcev iz vse Slovenije. Dnevnemu ritmu bo prilagojen tudi oddelek delikatese z veliko ponudbo ter razširjenim naborom pakiranih izdelkov. Kupce bo vsak dan čakala sveže pripravljena hrana z oddelka toploteke, kot so pečene jedi, vključno z vegi ponudbo," še izpostavljajo.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta