(FOTO) Mi2 pod goroj ali nič nam ne morejo

Pod goroj je fantastično prizorišče samo po sebi, in če je dež zalil smreke, je muzika pošteno zalila koncertov željno publiko. Krajina se je spremenila v skrajno negotovost za bende, organizatorje, tehnike ... Jasno je le, da si publika koncertov želi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Napoved se je brala, kot da gre za izštekane, akustično umirjeni "downtempo" dogodek. Ampak ne, Mi2 nekako ne gre spustiti na tiho in počasno, šus jim je zapisan v kitare, bobne in mikrofone. Novi medkoronski material je bil res bolj umirjene narave, ampak Tone Kregar ni tip, ki bi prav dolgo mirno sedel na barskem stolu in pripovedoval glasbene zgodbe. Zato je po tem, ko se je z neba zlila kar strašljiva porcija dežja in so strele sekale čez nebo, publika dobila pošteno dozo roka, bosega Kregarja, ki je s Sladka kot med zakrižaril med publiko vse do tonskega mojstra tam nekje na robu gozda, in še krajši kotzakonski prepir o tem, če bi Dimek imel njegovo polno telo ali ne. Pod goroj je itak prizorišče, ki bi mu težko poiskali par, v postkoronski depresiji, ko ob vsakem dogodku z nekaj več ljudi previdno gledamo čez desno ramo, če nas morda iz grma ne gleda vladni govorec, pa je avditorij med smrekami fantastično skrivališče, "ker če nam kje nič ne morejo, nam tu nič ne morejo".

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta