Imate dolgočasno fasado? Poskrbite za privlačen videz z inovativnimi letvicami

Oglasno sporočilo
10.10.2023 08:53

Dekorativne aluminijaste letvice z videzom lesa so prava revolucija pri oblikovanju pročelja stavb in teras.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Elšnik/guardi Slovenija

Pozabite na težave, povezane s tradicionalnimi lesnimi fasadami, ki potrebujejo skoraj vsakoletno vzdrževanje. V nasprotju z lesom, ki sčasoma posivi ali se deformira zaradi vplivov vremena in sušenja, Guardi alu lesena fasada ostane nespremenjene in ohranjajo eleganten ter atraktiven videz desetletja dolgo brez posebnega vzdrževanja.

Elšnik/Guardi Slovenija

Za nove kot tudi obstoječe stavbe

Dekorativne aluminijaste fasade so sestavljene iz lahkotnih aluminijastih letvic, ki omogočajo enostavno vgradnjo. Idealno je, da se odločite za aluminijaste letvice še preden se izdela fasada na hiši. Na ta način lahko mojstri iz podjetja Elšnik, d.o.o., ustrezno pripravijo podkonstrukcijo, na katero se dekorativne letvice nato z vijačenjem pritrdijo na steno, pri čemer so vijaki popolnoma skriti.

Seveda pa se lahko aluminijasta dekorativna obloga vgradi tudi na že obstoječo fasado ali na starejši objekt. V tem primeru je najprej treba namestiti podkonstrukcijo, ki se sidra skozi celotno izolacijo, in na vrh privijačiti letvice.

Dekorativne alu fasade so ne le izjemno dekorativne, temveč tudi trdne, kar pomeni, da lahko nanje varno pritrdite dodatke, kot so viseče košare z rožami ali okrasni venčki, ki bodo okrasili vaš vhod.

Aluminijaste letvice z videzom lesa ne polepšajo le vhoda, temveč so odlična izbira tudi za napušč nad teraso ali druge dele hiše, zato so izjemno primerne tudi za vgradnjo na drugih delih stavbe.

Elšnik/Guardi Slovenija

Eleganten in trajen videz

Inovativna tehnologija prašnega barvanja in večslojni nanos barve, ki se dvakrat zapeče v peči, omogoča, da aluminijaste letvice z videzom lesa ohranjajo naraven videz. Te letvice ne potrebujejo oljenja, barvanja ali zahtevnega vzdrževanja, kot je to potrebno pri lesu. Če opazite prah ali pajčevino na dekorativnih aluminijastih letvicah, jih preprosto očistite z metlo ali obrišite s krpo, kot bi čistili aluminijasta vrata ali okna.

Elšnik/Guardi Slovenija

Barva po vašem okusu

V podjetju Elšnik, uradnem predstavništvu za Guardi Slovenija, ponujajo pestro paleto barv aluminijastih letvic. Poleg videza lesa (smreka, bor, češnja in hrast), ki dajejo hiši naraven in topel videz, lahko izberete tudi poljubno drugo barvo po RAL-lestvici, ki se bo najbolje ujemala s celotno zasnovo vaše hiše, naj gre za antracitni odtenek, temno rjavo, lahko tudi sinje modro ali gozdnato zeleno barvo.

S preprosto namestitvijo, trajnostjo in izjemnim videzom so aluminijaste letvice idealna rešitev za vse, ki si želite sodoben videz svoje hiše ali terase, brez zapletenega vzdrževanja. Pustite naravni les v gozdu in svoj dom okrasite s čudovitimi in praktičnimi aluminijastimi letvicami.

Več na: alu-ograje.com

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.