Rop v Ljubljani: Huje poškodovali moškega, ker ni želel izročiti denarja

ČK
08.09.2024 10:28

Policisti so nato vse štiri osumljence prijeli na območju Policijske uprave Koper. Enemu so odvzeli prostost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Ljubljanski policisti so sporočili, da so včeraj obravnavali dve roparski tatvini. Prva se je zgodila okoli 18. ure v centru Ljubljane. Štirje osumljenci so od oškodovanca zahtevali denar. Ker jim ga ni želel izročiti, so ga pretepli in pri tem huje telesno poškodovali. Iz žepa so mu odtujili nekaj deset evrov gotovine in peš pobegnili s kraja. Policisti so nato vse štiri osumljence prijeli na območju Policijske uprave Koper. Enemu so odvzeli prostost. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Do roparske tatvine je prišlo tudi v parku Tivoli. Okoli 22. ure je pet oseb obstopilo mlajša oškodovanca in od njiju zahtevalo denar. Ker tega nista želela izročiti, so enega izmed oškodovancev pričeli pretepati in ga lažje poškodovali. Med tem mu je iz žepa padla denarnica z nekaj deset evrov gotovine, ki so jo osumljenci odtujili in peš zbežali s kraja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta