(FOTO) Znane podrobnosti jutranje nesreče: 22-letnica vozila s prekratko varnostno razdaljo, ena oseba poškodovana

A.L.
16.10.2024 07:22

Gorenjska avtocesta je bila nekaj časa zaprta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Gorenjski policisti so bili danes nekaj čez 6. uro obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti med izvozom in uvozom za Brnik v smeri Ljubljane. Po do sedaj zbranih obvestilih je 22-letna voznica zaradi prekratke varnostne razdalja s prednjim delom avtomobila trčila v zadnji del avtomobila druge voznice pred njo. Sopotnica v avtomobilu 22-letne voznice je bila zaradi tega trka lahko telesno poškodovana, z reševalnim vozilom so jo odpeljali v zdravstveno ustanovo.

Twitter

Takoj po tem trku je 36-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje z avtomobilom trčil v zadnji del avtomobila 22-letne voznice, ki je predhodno povzročila zgoraj opisano prometno nesrečo. Na kraju so bile vse interventne službe.

Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in zoper 22-letno voznico in 36-letnega voznika vodijo prekrškovni postopek. Avtocesta je bila na tem delu v času ogleda zaprta. Obvoz je bil urejen.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta