Enostavno in hitro do specialista

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
07.04.2022 12:00

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista in urejanje termina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock
Kako enostavno in hitro do specialista?
Arhiv Naročnika

Pa ste vedeli, da se lahko obrnete na zdravstveno osebje asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki namesto vas poišče izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizira termin pri specialistu že v nekaj dneh?

Kljub hitremu tempu življenja in številnim obveznostim, 39-letna Sandra vsak dan naredi nekaj za svoje zdravje. V družini vse spodbuja k redni telesni aktivnosti in pravilni prehrani, saj se zaveda, da le zdravi lahko opravimo vse naše obveznosti uspešno. Kljub temu pa se na vsakem koraku lahko srečamo s številnimi nepredvidljivostmi in tako se je tudi Sandri na sončnem nedeljskem izletu pripetila nezgoda, saj je nerodno padla in pojavile so se močne bolečine v kolenu. Ker se stanje ni izboljšalo, je obiskala osebnega zdravnika in prejela napotnico za specialistični pregled pri ortopedu.

Naj ima zdravje vedno prednost

Pred časom je Sandra sklenila zavarovanje Specialisti+, zato je enostavno poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka in zdravstveno osebje ji je organiziralo termin pri ortopedu, ki jo je napotil na slikanje z magnetno resonanco (MR). Na podlagi izvida je bila napotena na fizioterapijo in v Zdravstveni točki so ji, na njeno željo, organizirali termine v popoldanskem času in v bližini njene službe, nastale stroške specialistično ambulantnih pregledov, diagnostike in fizioterapije pa je krila zavarovalnica. Sandra si je tako v nekaj dneh zagotovila hiter povratek v aktivno življenje.

Vaš partner za zdravje

Naj vam v primeru poškodbe ali bolezni ne povzroča dodatnih skrbi še predolgo čakanje na specialista. Zagotovite si, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje. Skenirajte QR kodo ali obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si in si pravočasno uredite zavarovanje, ki vam najbolj ustreza: Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda.

Za informacije pokličite vse dni v letu, na brezplačno telefonsko številko 080 26 64 in z veseljem vam bodo pomagali.

 
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?