Enostavno in hitro do specialista

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Kljub hitremu tempu življenja in številnim obveznostim, 39-letna Sandra vsak dan naredi nekaj za svoje zdravje. V družini vse spodbuja k redni telesni aktivnosti in pravilni prehrani, saj se zaveda, da le zdravi lahko opravimo vse naše obveznosti uspešno. Kljub temu pa se na vsakem koraku lahko srečamo s številnimi nepredvidljivostmi in tako se je tudi Sandri na sončnem nedeljskem izletu pripetila nezgoda, saj je nerodno padla in pojavile so se močne bolečine v kolenu. Ker se stanje ni izboljšalo, je obiskala osebnega zdravnika in prejela napotnico za specialistični pregled pri ortopedu.

Shutterstock
Triglav, Zdravstvena zavarovalnica

Naj ima zdravje vedno prednost

Pred časom je Sandra sklenila zavarovanje Specialisti+, zato je lahko enostavno poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka in zdravstveno osebje ji je organiziralo termin pri ortopedu. V nekaj dneh je opravila pregled pri ortopedu, ki jo je napotil na slikanje z magnetno resonanco (MR). Kopijo prejetega izvida je poslala v Zdravstveno točko, kjer so ji organizirali tudi termin za to diagnostično preiskavo, in na podlagi izvida magnetne resonance jo je ortoped napotil na fizioterapijo. V Zdravstveni točki so ji organizirali tudi termine za fizioterapijo, nastale stroške specialistično ambulantnih pregledov, diagnostike in fizioterapije pa je krila zavarovalnica. Sandra si je tako v nekaj dneh zagotovila hiter povratek v aktivno življenje.

Vaš partner za zdravje

Ne dovolite, da vam v primeru poškodbe ali bolezni dodatne skrbi povzroča še predolgo čakanje na specialista. Zagotovite si, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje, zato obiščite spletno stran www.triglavzdravje.s in si pravočasno uredite zavarovanje, ki vam najbolj ustreza: Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?