SVET

(VIDEO) Putin za volanom mercedesa prečkal obnovljeni most na Krim

STA, A.L.
05.12.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
reuters

Ruski predsednik Vladimir Putin je danes obiskal most, ki celinsko Rusijo povezuje z anektiranim ukrajinskim polotokom Krim in na katerem je v začetku oktobra odjeknila eksplozija ter ga močno poškodovala. Po mostu, ki je zdaj delno odprt za promet, se je ruski predsednik zapeljal za volanom mercedesa, je razvidno iz videoposnetka na spletu.

To je bil prvi obisk ruskega predsednika v bližini vojne vihre v Ukrajini, odkar je 24. februarja v Ukrajino napotil vojsko. Kot je vidno na videoposnetku, je Putin med vožnjo prisluhnil poročilu podpredsednika ruske vlade Marata Hušnulina o popravilih na mostu, kasneje pa se je pogovarjal tudi z gradbenimi delavci, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

8. oktobra je na mostu na Krim odjeknila eksplozija in ga močno poškodovala. Za ta incident je Moskva obtožila Ukrajino.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?