Slovenski kadrovski kongres: Ptujsko podjetje Databox HR ekipa leta 2024

ŠTR
17.04.2024 13:28

Na Slovenskem kadrovskem kongresu #loveHRSummit2024 v Grand hotelu Bernardin so prejšnji teden podelili nagrade in priznanja najboljšim HR ekipam za izstopajoče kadrovske prakse v slovenskih podjetjih in kadrovskim upom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predstavniki podjetja Databox so se veselili nagrade HR Team 2024
Databox

V kategoriji mala in srednja podjetja je slavilo podjetje Databox s Ptuja. Razvoja kadrovske funkcije se lotevajo celostno, pri čemer je ključna njihova neprecenljiva naložba v razvoj zaposlenih in vodij ter krepitve kulture sodelovanja, so zapisali v obrazložitvi. V kategoriji velika podjetja je nagrado prejelo podjetje Nomago, kadrovski up leta sta za najboljše znanstveno-raziskovalno delo s področja kadrovskega menedžmenta prejela Maša Košak in Lovrenc Svegl, ki sta s svojim delom na aktualnem HR področju prispevala k bogatemu mozaiku znanja in razvoja stroke- 

Databox je tehnološko podjetje, ki s svojo platformo pomaga rastočim podjetjem spremljati, primerjati in izboljšati svoje rezultate poslovanja. Večina zaposlenih dela na Ptuju, kjer si prostore novo prenovljenega Tehnološkega parka Ptuj delijo s podjetjem Intera.

nagrada podjetju Databox nagrada HR Team
Databox

Podjetje Planet GV in Slovenska kadrovska zveza v okviru Slovenskega kadrovskega kongresa že 20 let podeljujejo to prestižno nagrado za izstopajoče kadrovske prakse v slovenskih podjetjih. Kakor so še zapisali o podjetju Databox, med aktivnostmi njihove People & Culture ekipe posebej izstopajo programi za razvijanje vodij, stalni treningi vodstvenih veščin in dinamične Leadership week delavnice, s katerimi vodje gradijo komunikacijske spretnosti in spodbujajo agilne pristope. Ekipi je v kratkem času uspelo vzpostaviti sistem razvijanja kompetenc in uvesti individualne razvojne načrte za vsakega posameznega člana Databoxa. Razvijanje posameznikov dopolnjujejo z aktivnostmi kot so knjižni klub, delavnice za spodbujanje sodelovanja med ekipami ter program osebnostne rasti Databox University.

Aljaž Godec, vodje ekipe People & Culture v podjetju Databox, pravi: "Izzivi sodobnih organizacij od nas zahtevajo inovativne pristope, pri čemer je ključno ustvariti harmonično delovno okolje, ki ne le privablja, temveč tudi zadrži talente. Pri tem imajo ključno vlogo naše kadrovske aktivnosti, kot so programi za razvoj na strokovni, osebni in vodstveni ravni. Ustvarjanje priložnosti za osebni in poklicni razvoj vsakega posameznika zagotovimo temelje za dolgoročni uspeh organizacije in za sposobnost privabiti in zadržati vrhunske talente. Prejet naziv je  potrditev, da je mogoče ustvariti organizacijo, kjer vsak posameznik lahko uspeva in se razvija, kar je ključnega pomena za trajnostno rast in uspeh organizacije." Godec je sicer na kongresu sodeloval tudi kot govorec na predavanju o skladnosti organizacijskih vrednot in razvijanju kulture visoke učinkovitosti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta