Po letu preizkušenj leto izjemnih dosežkov

Maja Furman Maja Furman
17.12.2019 14:49

Če želite slišati natančno astrološko napoved za prihajajoče leto in se naučiti v življenju ustvariti več obilja, morate biti z nami

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian P. Kezele: "Če smo se naučili umivati zobe in roke, bi se morali tudi naučiti umiriti um."
Sašo Kos

Adrian P. Kezele je znani predavatelj in avtor odličnih knjig o duhovnosti in osebni rasti. Je raziskovalec zavesti. Triindvajsetega januarja bo gost prvega Večera v živo v letu 2020. Kot učitelj djotiša, indijske astrologije, napoveduje odlično leto. Na druženju nam bo razkril skrivnosti znanja artha, ki bo pomagalo ustvariti obilje v vaših življenjih, spoznali bomo tudi mudre za obilje. Če želite slišati natančno astrološko napoved za prihajajoče leto in se naučiti v življenju ustvariti več obilja, morate biti z nami.
Pravite, da se nam obeta odlično leto. Na vseh področjih, še posebno pa na področju obilja. Tako pravi indijska astrološka napoved djotiš, katere učitelj ste.
"Tako je. Leto 2020 je dobro obdobje, ima dober potencial, ki ga je treba izkoristi za izjemne uresničitve, predvsem za želje in načrte, ki jih dlje časa nismo mogli realizirati ali smo jih prelagali. Običajno svoje napovedi za posamezna leta poimenujem."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta