Po rabljen avto v Emil Frey Select

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.04.2023 20:00

V največjem avtomobilskem centru v Mariboru, na Ptujski cesti 132 celovit nabor izbire in storitev za kar osem priznanih avtomobilskih znamk dopolnjuje tudi Center rabljenih vozil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika
Center, ki deluje pod preverjeno in v evropskem prostoru dodobra uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, se razteza na površini slabih 1.000 kvadratnih metrov in sprejme pod streho prek sto vozil. Mariborski Emil Frey Select je na Štajerskem največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem Skupine Emil Frey. Poleg tega, da je tukaj mogoče dobiti preverjena rabljena vozil vseh znamk, so na lokaciji na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz Certified, ki pomenijo preverjeno jamstvo in kupcem nudijo še dodatno zanesljivost.

Na enem mestu rabljena vozila vseh znamk

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select odkupujejo in prodajajo vozila vseh znamk. To pomeni, da lahko kupci na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih cenovnih razredov in ohranjenosti. Pri tem v Centru jamčijo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil: vsa so pregledana in preverjena, ocenjena s strani njihovih hišnih strokovnjakov in imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Arhiv naročnika

Preverjena ponudba vozil Mercedes-Benz Certified

V mariborskem Centru rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz. Oznako »Mercedes-Benz Certified« prejmejo samo tista vozila te znamke, ki imajo manj kot 120.000 prevoženih kilometrov in niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Poleg tega kupci ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmejo dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina in kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa.

Arhiv naročnika

Po meri kupca

Izkušeni prodajni svetovalci centra Emil Frey Select stranko strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa njenega rabljenega vozila oziroma pomagajo z nasveti pri nakupu novega vozila. Pred dokončno nakupno odločitvijo nudijo tudi brezplačen preizkus vozila. Ob odločitvi za nakup omogočajo pripravo ugodnih, kupcem prilagojenih paketov financiranja ter sklenitev jamstva in zavarovanja avtomobila po meri voznika.

Arhiv naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.