Oče in dedek skočila v bazen, da bi rešila 2-letnico, a pri tem oba umrla

A.L.
02.04.2024 09:06

Mamo in hčer so odpeljali v bolnišnico, njuno stanje je stabilno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Iz Avstralije prihaja novica o reševanju iz vode, ki se je končalo tragično. Oče in dedek malčice, ki je padla v hotelski bazen, sta se utopila, potem ko sta skočila vanj, da bi jo rešila. Čeprav so ju reševalcu kmalu potegnili iz vode, je pomoč zanju prišla prepozno. Oba sta utrpela srčni infarkt in umrla na kraju dogodka, poroča The Sun.

38-letni Dharmvir Singh in 65-letni Gurjinder Singh sta poskušala rešiti njuno 2-letno hčer in vnukinjo, ki se je igrala ob bazenu na strehi apartmajev Top of the Mark Holiday, pri tem pa ji je spodrsnilo, zaradi česar je padla v vodo. V bazen je skočila tudi mama malčice, a ta ni znala plavati, zato sta na pomoč priskočila še oče in dedek. 

Mitchell Ware iz reševalne službe Queenslanda je dejal, da je bilo vse skupaj zelo čustveno. "Takšne tragedije imajo lahko dolgoročne posledice ne samo za vpletene družinske člane, ampak tudi za ljudi, ki so bili na kraju dogodka," je ob tem dodal.

Mamo in hčer so odpeljali v bolnišnico, njuno stanje je stabilno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta