Ideje za velikonočni oddih v zelenem Medžimurju

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
27.03.2023 12:38

V prelepi gričevnati pokrajini Medžimurje boste našli vse, kar potrebujete za popoln spomladanski pobeg.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pomladni dnevi so idealni za aktivnosti na prostem.
Terme Sveti Martin

Prihajajo velikonočni prazniki, ko se bomo lahko prepustili sproščenemu druženju in obujanju tradicije s svojimi najdražjimi. Po dolgi zimi si namreč zaslužimo oddih, ki nam bo pomagal napolniti baterije ter se pripraviti na prihajajoče sončne dni. Če o spomladanskih počitnicah še razmišljate, smo za vas pripravili nekaj idej za aktivnosti – od športanja na prostem do razvajanja v termomineralni vodi in zanimivih družinskih izletov. V prelepi gričevnati pokrajini Medžimurje boste našli vse, kar potrebujete za popoln spomladanski pobeg.

Sveti Martin na Muri s svojo naravo privablja številne tekače.
Terme Sveti Martin

Kolesarjenje med gozdovi in vinogradi

Sveti Martin na Muri je idilično medžimursko naselje, ki leži v neposredni bližini slovenske meje in obiskovalcem ponuja vrsto aktivnosti za vse generacije. Ta hrvaška pokrajina je marca na največjem turističnem sejmu v Berlinu prejela priznanje Green Destinations – srebrno nagrado za zeleno destinacijo. Velja tudi za priljubljeno lokacijo ljubiteljev kolesarjenja, saj je okolica tega hrvaškega mesteca polna kolesarskih poti, ki se raztezajo vse od ravnic do zahtevnejših vzponov. Ena izmed najbolj priljubljenih kolesarskih poti je zagotovo cesta, ki se razteza ob reki Muri. Na poti lahko opazujete številne ptice, uživate na svežem zraku in občudujete prelepe razglede, ki jih ponuja tamkajšnja narava. Če vas je zamikalo kolesarjenje, a kolesa ne bi radi vozili s seboj, si lahko vso opremo izposodite v Termah Sveti Martin, ki so znane tudi kot prvi specializirani bike resort na Hrvaškem.

Zeleno Medžimurje ponuja več kot 700 kilometrov kolesarskih poti.
Terme Sveti Martin

Vrhunsko razvajanje za zmanjšanje stresa in napetosti

Poleg kolesarjenja si lahko med počitnicami privoščite masaže in različne terapije, ki vam bodo pomagale zmanjšati stres in odpravile napetosti. Lahko se sprostite med plavanjem v bazenu pod zvezdnatim nočnim nebom – izberite nekaj, kar vas bo osvežilo in napolnilo z energijo. Medžimurske terme, ki so zelo priljubljene med Slovenci, so pravi naslov za vrhunsko razvajanje. Odkrijte wellness oazo in blagodejne učinke savnanja v finski, rimski, parni in bio savni ter klasično ali tajsko masažo.

V Medžimurskih termah zdravilno termomineralno vodo uporabljajo že več kot 100 let.
Terme Sveti Martin

Ideje za družinska potepanja

Zeleni medžimurski griči, vinogradi, sadovnjaki in družinske kmetije ponujajo številne priložnosti za družinske izlete. Starši se lahko z otroki odpravite na pohod in obenem razvajate brbončice ob lokalnih specialitetah, kot sta jabolčni sok in medžimursko vino. Lahko pa se z družino odpravite na rafting, obiščete farmo jelenov ali adrenalinski park Accredo. V primeru slabega vremena lahko otroci čofotajo v bazenih in se prepustijo igri v interaktivnem otroškem parku. Zabavnih aktivnosti med velikonočnimi prazniki zagotovo ne bo zmanjkalo.

V primeru dežja se lahko otroci zabavajo v interaktivnem parku Term Sveti Martin.
Terme Sveti Martin

Vzemite si čas zase in se odpravite na sproščujoč aktiven oddih v idilično Medžimurje.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

Sposojene vsebine