(FOTO) Snaha predsednika Pahorja presenetila s fotografijo v zelo drznih kopalkah

27.09.2021 10:30
Luka Pečar Pahor in njegova lepa Tisa Lozej sta si privoščila nekaj oddiha v Logarski dolini, kjer sta se tudi fotografirala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko njegov oče velja za pravo slovensko instagramovsko superzvezdo, pa o Luki Pečarju Pahorju prav veliko ne vemo, vsaj kar se njegovega zasebnega življenja tiče. Postaven mladenič ima na Instagramu "le" okoli 7400 sledilcev, medtem ko jih ima Borut Pahor krepkih 128 tisoč. Ve se, kdo je influencer v družini. Ko malce pobrskamo po Lukinem zidu, vidimo, da živi življenje, razpeto med Ljubljano, Berlinom in Dunajem, ter da je že vrsto let zaljubljen v čedno Tiso Lozej, ki je na družbenih omrežjih prav tako precej aktivna. In ni nič kaj sramežljiva.

Tu in tam preseneti s kakšnimi zelo zasebnimi posnetki. Tako smo lahko zadnje dni spremljali, kako sta mlada zaljubljenca uživala v Logarski dolini. Objavila je niz fotografij, na tretji vidimo, kako predsednikova potencialna snaha sredi narave uživa v črnih tangicah. Fotografije lahko vidite TUKAJ. 

Zelo zapeljivo. Tisa in Luka sta fotografirala svoj odsev v oknu. Vidimo, da sta pri roki za osvežitev imela tudi bazen. Vse skupaj je videti kot zelo sproščujoč, pa tudi vroč dopust. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta