Aretirali so jo zaradi prehitre vožnje, njene zaporniške fotografije so taka uspešnica, da zdaj razmišlja o manekenstvu

D.Ži
19.01.2024 11:04

Veronica Koval je po divjanju na cesti pristala za rešetkami, zaradi svoje izjemne fotogeničnosti pa se ji zdaj očitno obeta celo nova kariera.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Fotografija Veronice Koval, 27-letne medicinske sestre iz Virginije, je postala viralna nekaj mesecev po njeni aretaciji.

Veronico so pred časom aretirali zaradi prehitre vožnje, piše Daily Mail. Nato so jo kaznovali z denarno kaznijo in desetimi dnevi zapora. V zagovoru je navedla, da se ji je "samo mudilo v službo in je spotoma hotela popiti kavo", a je to ni rešilo pred kaznijo.

"Naredila sem napako, saj sicer ne odobravam hitre vožnje. Morala sem na kavo in v službo," je po odhodu iz zapora povedala Veronica.

Pred kratkim je instagramska stran Mugshawtys objavila fotografijo Veronice iz zapora in mnogi so se strinjali, da se je ženska s poziranjem odlično izkazala. Odziv na fotografijo je tako pozitiven, da je na svojem profilu medtem objavila, da razmišlja o manekenski karieri, pozirala je celo profesionalnemu fotografu.

"Pusti jo, zamuja na snemanje", "Ta ženska je lepa", "Morala bi biti supermodel", "Ne sodi v zapor", "Ena najlepših žensk, kar sem jih videl", so le nekateri komentarji pod fotografijo, ki je medtem obšla svet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta