Kako pozorno: Mati dojenčka na letalu vse potnike obdarovala s čepki za ušesa

Gregor Grosman Gregor Grosman
08.03.2019 15:13
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mati dveh mesecev starega otroka, ki je potovala iz Seoula v Južni Koreji v San Francisco, je že pred letom razmišljala o tem, da bi utegnil jok njenega dojenčka motiti ostale potnike. Tako dolgih letov otroci namreč običajno ne prenašajo dobro. Zato je skrbno pripravila premišljena darila za 200 potnikov, ki so med drugim vsebovala čepke za ušesa in pismo. 
"Pozdravljeni. Sem Junwoo in sem star štiri mesece," je pisalo. "Danes grem v ZDA z mamo in babico, da vidim teto. Malo sem živčen in prestrašen, ker je to prvi polet v mojem življenju. To pomeni, da lahko jokam in sem preveč glasen. Poskušal bom biti čim bolj tiho, čeprav tega ne morem obljubiti. Prosim, oprostite mi."
{facebookpost}https://www.facebook.com/dave.corona1/posts/10218901549748959{/facebookpost}
Dogodek je preko Facebooka delil potnik Dave Corona, ki je objavil paketek, v katerih so bili tudi bonboni, dodal pa je, da je pri otrocih resnično treba biti pripravljen na vse. "Na koncu se je zgodilo, da je bil otrok čisto tiho," je zaključil. 
Podobno sta lani storila tudi igralec George Clooney in njegova žena Amal. Ko sta z njunimi dvojčki potovala iz ZDA v Anglijo, sta čepke razdelila potnikom okoli sebe. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta