(VIDEO) Poslušajte novo skladbo: Parni Valjak ima novega pevca in nov videospot

STA, M.R.
24.03.2023 04:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aki Rahimovski je umrl januarja lani.
Sašo Bizjak

Parni valjak je z Igorjem Drvenkarjem že posnel novo pesem z naslovom Moja glava, moja pravila. "Razblinili smo svoje dileme in nadaljujemo dalje, ker brez igranja ne vidimo smisla. Moja glava, moja pravila je naša nova pesem, ki je nastala pred nekaj meseci. Iskala je svoj glas in v kadru se je pojavil Igor Drvenkar," je v četrtek sporočila skupina na družbenem omrežju Facebook.

Pesem je že mogoče slišati na radijskih postajah in pretočnih platformah, videospot pa je na ogled na kanalu skupine na Youtubu.

Člani zasedbe so na Facebooku dodali, da bo Aki Rahimovski vedno v duhu z njimi, v Igorju pa so prepoznali izjemnega človeka, s katerim se odpravljajo v novo avanturo.

Da bi Rahimovskega lahko zamenjal Drvenkar, so hrvaški mediji pisali že minuli mesec. Ustanovitelj Parnega valjaka Huisein Hasanefendić Hus njihovih ugibanj takrat ni hotel potrditi, dejal je le, da bodo vse podrobnosti z občinstvom delili sredi marca.

Drvenkarja hrvaška javnost sicer najbolje pozna po nastopih v oddaji hrvaške nacionalne televizije HRT A strana. Pel je tudi v več skupinah in muzikalih.

Skupina Parni valjak je v svoji skoraj 40-letni karieri izdala 16 studijskih albumov.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta