Novo v Sloveniji! ACTINA računalniki, ki so jih testirali profesionalci!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
22.03.2023 07:42

ACTINA računalniki so nova blagovna znamka Evropskih računalnikov sestavljenih iz najkakovostnejših komponent priznanih proizvajalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

ACTINA računalniki so nova blagovna znamka Evropskih računalnikov sestavljenih iz najkakovostnejših komponent priznanih proizvajalcev kot so Kingston na področju spominskih modulov, Samsung na področju SSD diskov, ASUS in GIGABYTE na področju matičnih plošč ter INTEL in AMD na področju procesorjev! Novi modeli računalnikov, ki so seveda CE certificirani so prejšnji teden prispeli v Mariborsko poslovalnico podjetja GERI COMPUTER, ki vodi spletni portal Notesniki.si. Gaming računalniki oziroma računalniški sistemi za igranje video iger so veliko več kot to! Izbrane so najprestižnejše komponente, ki skrbijo za odlično in hitro delovanje ter postavitev v kakovostno ohišje pomeni dobro hlajenje in nizke delovne temperature sistema. Prenosni računalnik je seveda COOL in moderen in prenosen, a klasičen računalnik je v primerjavi z prenosnikom še vedno prva izbira zahtevnih strank zaradi nadgradljivosti in veišjih frekvenc delovanja tako procsorja kot grafične kartice! Posledično pa to pomeni, da so klasični računalniki z enakimi nazivi komponent tudi 2 do 3 x hitrejši od podobnega prenosnega računalnika!

V prvi pošiljki sta prispela 2 modela osebnih računalnikov ACTINA v ličnem črnem ohišju, ki ima odlično urejeno zračenje ter ima serijsko vgrajen modularen 600W napajalnik priznanega proizvajalca. Ugodnejši sistem na osnovi procesorja AMD Ryzen 7 5700G je opremljen z grafično kartico AMD Radeon RX6600 z 8 GB spomina, 16 GB memoriye Kingston Hyper X FURY RGB in 500 GB diskom Samsung 980 kapacitete 500 GB. NA voljo je po ultra akcijski ceni 1099 EUR z DDV!

Močnejši model ima podobne komponente, razlikuje pa se po vgrajeni grafični kartici, ki je zmoglivejša verzija in sicer Nvida Geforce RTX 3070 z 8 GB spomina ter je namenjena 2K gamingu, resnem delu in oblikovanju v cad cam programih. GIGABYTE ELITE z podnožjem AM4 v katero je vstavljen procesor AMD Ryzen 7 5700G je matična plošča višjega kakovostnega razreda, ki je osnova obeh računalnikov. Enako kot prvi model je sistemskega spomina 16 GB in disk je hiter ter zanesljiv Samsung 980 kapacitete 500 GB. Močnejši ACTINA gaming računalnik z Nvidia Geforce RTX3070 z 8 GB je na voljo po promocijski ceni 1399 EUR! Prava zverina primerna tako za igranje iger, kot tudi video montažo, design in zahtevna pisarniška opravila.

Arhiv naročnika
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

Sposojene vsebine