(FOTO) Presenečenje: Princa Williama opazili v gejevski restavraciji sredi Varšave

D.Ži
24.03.2023 09:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princ William se je v Varšavi veliko družil z mladimi Ukrajinci. 
Profimedia

Princa Williama so posneli med večerjo v gejevski restavraciji v Varšavi na Poljskem, njegov prihod pa je presenetil tako goste kot tudi lastnike restavracije. Delavci so za Daily Mail povedali, da je naročil hrano, ki stane manj kot 10 dolarjev.

Eden od gostov je na instagramu delil fotografije, ki prikazujejo valižanskega princa, kako sedi s svojo ekipo, medtem ko natakar sprejema njihova naročila. Vir je za Daily Mail razkril, da je "ekipa palače rezervirala lokalno restavracijo blizu mesta, kjer je imela delovne obveznosti, in princ se jim je odločil pridružiti".

Britanskega prestolonaslednika so na Poljskem zelo toplo sprejeli. 
Profimedia

"Vprašal jih je, kaj počnejo, nato pa prosil, da bi se jim pridružil. Bil je odličen večer. Ekipa je bila res počaščena, da se jim je pridružil," je za britanski tabloid povedal poznavalec. Po informacijah, ki jih je razkril lastnik restavracije, je "princ naročil sendvič s svinjino in ga zmazal".

Princ je v Varšavi bil zelo družaben in zgovoren.
Profimedia

Princ William je nepričakovano obiskal Poljsko, da bi izkazal podporo tej državi, ki je pomagala beguncem, razseljenim zaradi vojne v Ukrajini. Srečal se je tudi z britanskimi in poljskimi vojaki blizu ukrajinsko-poljske meje in pohvalil njihovo "sodelovanje pri podpori prebivalcem Ukrajine in njihovi svobodi".

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta