Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Načelniku upravne enote 3270 evrov plače. Bi čistili vozila za 1850 evrov?

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
30.03.2023 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Upravna enota Maribor
Sašo Bizjak

Načelniku UE Maribor 3270 evrov plače

Ministrstvo za javno upravo zaposli v Mariboru načelnika upravne enote. Ponujajo plačo 3270 evrov bruto mesečno. Zaposlitev je za določen čas, mandatno obdobje petih let. Katere pogoje morate izpolnjevati? Imeti morate visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), sedem let delovnih izkušenj, pogoj je tudi znanje slovenskega jezika. Vsi pogoji in priloge, ki jih morate oddati k vlogi, so objavljeni v javnem natečaju na spletni strani www.gov.si/zbirke/delovna-mesta. Za več informacij lahko pokličete Aljo Košir na telefonsko številko 01 478 85 17. Pisno prijavo je treba poslati do 12. aprila, z vsemi izjavami in prilogami, v zaprti ovojnici z označbo "za javni natečaj" in navedbo delovnega mesta na naslov Uradniški svet, Tržaška 21, Ljubljana. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov gp.mju@gov.si. Objavo prostega delovnega mesta najdete tudi na tej spletni strani.

Pripravništvo na CSD Maribor

Center za socialno delo Maribor zaposli pripravnika, ki bo delal v kriznem centru za otroke Palček v Mariboru. Zaposlitev je za določen čas šest mesecev, kolikor traja pripravništvo. Prijavite se lahko, če ste končali fakulteto za socialno delo. Delovne izkušnje niso pogoj, je pa zaželeno, če jih imate, še posebej z majhnimi otroci do šest let. Pričakujejo tudi, da imate organizacijske in komunikacijske veščine, vozniški izpit in osnovno računalniško znanje. Dela in naloge boste opravljali v turnusu po 12 do 24 ur ali po kateri drugi časovni razvrstitvi in boste imeli nato 24 ur ali dalj časa prosto. Vloge z življenjepisom in dokazili sprejemajo do 5. aprila na poštni naslov Zagrebška cesta 72, 2000 Maribor. Prosto delovno mesto je objavljeno na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Krizni center za otroke Palček
Andrej Petelinšek

Bi delali v kuhinji Term Ptuj?

Podjetje Sava Turizem v Termah Ptuj zaposli pomočnika vodje kuhinje. Imeti morate najmanj V. stopnjo gostinske izobrazbe, leto dni delovnih izkušenj, znanje enega tujega jezika pasivno, vozniški izpit B-kategorije, znanje računalništva. Pričakujejo tudi, da imate organizacijske veščine, izkušnje in veselje do dela z ljudmi, ste odgovorni, zanesljivi in prijazni. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, možnosti dodatnega strokovnega usposabljanja in kariernega razvoja v vodilnem turističnem podjetju v Sloveniji in širok nabor ugodnosti pri koriščenju storitev v Sava Hotels & Resorts. Prijave sprejemajo do 10. aprila na e-naslov zoran.skarjot@sava.si. Oglas in več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletnem zaposlitvenem portalu Optius.

Za čiščenje vozil ponujajo 1850 evrov

Mariborsko podjetje KS Čiščenje zaposli za nedoločen čas čistilca vozil. Delali boste v avstrijski Lipnici. Ponujajo 1850 evrov bruto mesečne plače. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo in osnovno znanje nemškega jezika. Imeti morate vozniški izpit B-kategorije, delovne izkušnje niso zahtevane. Če vas delo zanima, lahko za podrobnejše informacije pokličete Zorana Štuheca na telefonsko številko 030 691 421. Rok za oddajo prijave, ki jo lahko pošljete na e-naslov putzmaister.team@gmail.com, je 17. april. Oglas je objavljenj na tej spletni povezavi.

Bi bili ocenjevalec na vozniških izpitih?

Javna agencija za varnost prometa v Mariboru zaposli ocenjevalca na vozniških izpitih. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Katere pogoje morate izpolnjevati? Imeti morate visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), opravljen preizkus usposobljenosti za ocenjevanje na vozniškem izpitu, veljavno vozniško dovoljenje najmanj kategorije B. Delovne izkušnje niso zahtevane. Prijavo na posebnem obrazcu, ki je objavljen na spletni strani agencije, lahko pošljete do 5. aprila na e-naslov gp.avp@avp-rs.si ali poštni naslov Kotnikova ulica 19 A, 1000 Ljubljana. Oglas najdete na tej spletni povezavi.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta