MOJ USPEH

Vroča delovna mesta: Bi bili pomočnik slaščičarja? Natakar v kavarni? Ali kadrovik na upravni enoti?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tit Kosir

Pomočnika slaščičarja iščejo v Lušti

Podjetje Lušta zaposli pomočnika slaščičarja. Od kandidatov pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo, delovne izkušnje niso pogoj, sta pa vozniški izpit B-kategorije in osnovno znanje slovenskega jezika. Delali boste v dopoldanskem času. Za več informacij in razgovor lahko pokličete Matevža Visočnika po telefonu 041 777 134. Z izbranim kandidatom bodo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom. Prijave zbirajo do 30. novembra na e-naslovu tovarnica@gmail.com ali na poštnem naslovu Lackova cesta 247, 2341 Limbuš. Oglas najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

​​Kadrovika zaposlijo na upravni enoti

Na upravni enoti v Mariboru zaposlijo kadrovika za občo upravo. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo I. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), tri leta delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika. Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas. Javna objava je v celoti na voljo na osrednjem spletnem mestu državne uprave (https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/), kjer boste našli tudi podrobnejše informacije o tem, katere pogoje morate še izpolnjevati in kaj je treba priložiti k prijavi, ki jo je treba poslati na posebnem obrazcu do 8. decembra na e-naslov ue.maribor@gov.si ali poštni naslov Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor. Oglas najdete tudi na spletni strani zavoda za zaposlovanje

Upravna enota Maribor
Sašo Bizjak

Bi bili oblikovalec spletne strani e-učenje?

JollyDeck je spletna platforma za e-učenje, namenjena srednjim in velikim podjetjem, ki v Mariboru zaposli za nedoločen čas oblikovalca spletnih vsebin. Kaj pričakujejo od kandidatov? Prepričljive veščine kreativnega oblikovanja, odlično poznavanje Figme, ki bo tvoje prvo in najpomembnejše orodje, portfelj z deli, ki prikazuje, da ti je uporabniška izkušnja več kot jasna, primere izdelkov iz različnih faz procesa produktnega razvoja, željo po globokem razumevanju in ustvarjanju izkušnje e-učenja. Kaj ponujajo? Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem enega meseca, plačo, ki ustreza tvojim kompetencam, božičnico in vse drugo, kar spada zraven, možnost dogovora glede načina dela. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.

Delo za trgovca začetnika v Mömaxu

Če imate smisel in željo za delo s kupci, ste zanesljivi, sposobni dela v timu, pozitivno naravnani in kooperativni, vam v Mömaxu v Mariboru ponujajo delo trgovca začetnika. Ne potrebujete izkušenj, saj boste pri njih prejeli vsa potrebna znanja, da postanete strokovnjak na svojem področju. Ponujajo tudi urejen dvoizmenski delovnik, pestro in dinamično delo, odlično delovno klimo, možnost razvoja in napredovanja v mednarodnem podjetju. Izberete lahko tudi 30- ali 40-urni delovni teden. Prijave sprejemajo do 4. decembra preko spletnega zaposlitvenega portala Optius. V Mömaxu imajo še več prostih delovnih mest.

Momax
Tit Kosir

Natakarju ponujajo 1780 evrov plače

V kavarni La Pasion v centru Maribora zaposlijo za nedoločen čas natakarja. Ponujajo mesečno plačo 1780 evrov bruto. Kandidati morajo imeti nižjo poklicno izobrazbo, tri mesece delovnih izkušenj, pogoj je tudi zadovoljivo znanje slovenskega jezika. Pričakujejo tudi, da ste vestni in natančni, imate veselje do dela z ljudmi in ste pozitivno naravnani. Delali boste samo v dopoldanskem času. Za razgovor pokličite Suzano Leskovec Flisar po telefonu 041 729 602. Prijave z življenjepisom zbirajo do 18. decembra na e-naslovu suzana.leskovec@gmail.com. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?