(VIDEO) Uporabniki morajo prepoznati rešitve za težave, ki se jih morda še niti ne zavedajo

Mitja Sagaj Mitja Sagaj
26.02.2023 07:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predvsem strukturo treh njegovih stebrov, ki so spravljeni pod več podjetji, sta morala predelati, da sta lahko zastavila smer, dorekla cilje in nastavila prioritete, kajti to je osnova, iz katere bo marketing izhajal.
Anja Cej

Vse od imena podjetja do tega, kje bodo vlaganja v marketing najbolj nujna in kje lahko prinesejo najboljši rezultat so bile teme prvega mentorskega srečanja med Mitjo Pajkom iz podjetja Tri sense in Romanom Zajcem, strokovnjakom za marketing iz Original, kreativnega marketinga.

"Situacija je kompleksna, posli so razvejani, zato sva jih nekoliko bolj razčlenila in se dotaknila fundamentalnih stvari, vse od imena podjetja pa do tega, kje bodo vlaganja v marketing prinesla največji rezultat, in to najhitreje," je prvo srečanje povzel Mitja Pajek. Predvsem strukturo treh njegovih stebrov, ki so spravljeni pod več podjetji, sta morala predelati, da sta lahko zastavila smer, dorekla cilje in nastavila prioritete, kajti to je osnova, iz katere bo marketing izhajal.

Mitja Pajek
Anja Cej

Največ izziv po njegovih besedah je področje prometa - podjetje je razvilo sistem za opozarjanje na ustrezno varnostno razdaljo -, kjer najtežje naslavljajo končne stranke in je do njih najtežje priti. Drugi segmenti aktivnosti podjetja so povezani z umetno inteligenco, ki jo podjetje uporablja pri razvoju rešitev za izzive svojih naročnikov.

Roman Zajec
Anja Cej

"Tri sense ima zelo širok spekter produktov in storitev; ideje, ki so sicer še v fazi razvoja, so zelo dobre. Postaviti moramo strategijo, da bodo projekti, k so res odlični, lahko zaživeli v praksi," je dejal mentor Roman Zajec in izpostavil, da morajo uporabniki prepoznati rešitve za svoje težave, ki se jih morda niti ne zavedajo. "Ko govorimo o prodaji tehnologij in znanja, je izziv, da se predvsem v velikih podjetjih morda niti še ne zavedajo pomena in koristi, ki jih lahko imajo od tovrstnih rešitev. Seveda to niso projekti, ki bi bili majhen finančni zalogaj, lahko pa prihranijo veliko denarja," je jasen Zajec, ki vidi priložnost tudi v času, ko je digitalizacija pravi trenutek za reševanje teh težav.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?