zadnje objavljene

pogledi

več
Lucrezia Reichlin, nekdanja direktorica za raziskave pri Evropski centralni banki, profesorica ekonomije na Londonski poslovni šoli, Project Syndicate

mnenje

več

(VIDEO) Izpostaviti je treba prednosti izdelka, ki ga ponujata Tilen in Darko Jeromel

Mitja Sagaj Mitja Sagaj
30.01.2023 05:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ležišče za spanje pod naklonom prinaša številne prednosti in rešuje nekatere zdravstvene težave, predvsem z refluksom.

"Potrebno je poudariti, kaj so prednosti ležišča za spanje pod naklonom in to, da teh lastnosti pri konkurenčnih izdelkih ne bomo našli. In ko bomo to komunikacijo vzpostavili, bo postavljena osnova za prodajo tega ležišča," je bil po prvem mentorskem srečanju pri podjetju Jeromel jasen strokovnjak za marketing Roman Zajec iz podjetja Original, kreativni marketing.

Tilen Jeromel, Roman Zajec in Darko Jeromel bodo sodelovali pri strategiji prodaje in marketinga.

Podjetje Jeromel se na trgu uveljavlja s svojim edinstvenim ležiščem za spanje pod naklonom, ki ga Tilen in Darko Jeromel prodajata pod tržnim imenom Dreamvano. Zajec kot dober prodajni atribut izdelka vidi tudi možnost vračila ležišča v 40 dneh po. nakupu, kar po njegovem izkazuje, da namen ekipe ni zgolj prodati izdelek, pač pa zadovoljstvo kupcev.

"Roman je izpostavil točke, kjer se da še ogromno narediti in je dobro svetoval, kako zapeljati komunikacijo za produkt na trgu naprej," je dejal Tilen Jeromel, skupaj z očetom Darkom hvaležen pomoči, ki se obeta njuni prodajni strategiji. Dober pa je bil odziv že po prvi objavljeni zgodbi o njuni rešitvi v Večeru, saj sta prejela kar nekaj naročil, sta zadovoljno dejala.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?