V Enertecu iščejo elektroinštalaterje 2.0, sodelavce nove generacije

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.02.2023 01:29

Podjetje sestavlja ekipa mladih, inovativnih in okolju prijaznih strokovnjakov, ki iščejo dovršene, celostne in neodvisne energetske rešitve.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Že več kot desetletje je slišati zelo močan klic okoljevarstvenikov, ki opozarjajo na uničujoči učinek pretirane izrabe naravnih virov in fosilnih goriv ter posledično uničevanje okolja. Gospodarska in energetska kriza, v katerih smo se znašli, pa vso situacijo samo še poslabšujeta.

Posledic uporabe fosilnih goriv se zelo dobro zavedajo pri podjetju Enertec-Moja elektrarna, katerega dejavnost že več kot 14 let navdušuje stranke z energetskimi rešitvami za izrabo sončne energije. S tem izboljšujejo kakovost življenja ljudi in so močan soustvarjalec neodvisne energetske prihodnosti. Podjetje, ki je izrazito usmerjeno v trajnostno delovanje, sestavlja ekipa mladih, inovativnih in okolju prijaznih strokovnjakov, katerih glavne prioritete so iskanje dovršenih, celostnih in neodvisnih energetskih rešitev.

Arhiv naročnika

Ves čas na lovu za kakovostnimi kadri

Neprestan in strm vzpon panoge zahteva pospešeno delo v razvoju in uvajanje novih procesov dela, za oboje pa so nadvse pomembni kakovostni sodelavci. Zato v podjetju nenehno iščejo nove kadre vseh nivojev izobrazbe. Ponujajo jim dodatna izobraževanja, odlično, skoraj domače delovno okolje in vrhunsko ekipo sodelavcev ter nadpovprečno plačilo v branži.

Trenutno se ukvarjajo z iskanjem izkušenih električarjev, ki so jih poimenovali kar elektroinštalater 2.0. V podjetju Enertec-Moja elektrarna pojasnjujejo, da zaradi tega, ker bo narava njihovega dela trajnostno usmerjena.

Arhiv naročnika

Zato vse elektroinštalaterje, ki bi želeli biti del te uspešne zgodbe, imajo izkušnje in jim je mar za lastno prihodnost, vabijo, da si ogledajo omenjeni razpis na njihovi spletni strani www.moja-elektrarna.si/kariera. Po vsem, kar smo videli in spoznali ob druženju s podjetjem Enertec-Moja elektrarna, verjamemo, da jim kandidatov ne bo zmanjkalo. Zatorej pohitite, kajti vroče žemljice se hitro prodajajo.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?