Sanjski dom v središču Ljubljane

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.01.2023 12:00

Pravijo, da je dom tam, kjer je srce. Ljubljana je pač mesto v katerega se zaljubiš na prvi pogled – kdo bi se lahko uprl življenju v kulturno bogatem in raznovrstnem mestnem jedru v središču Slovenije?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Villa Schellenburg - Ljubljana
Stoja-trade.si

Sladko življenje v skritem biseru Evrope

Jutranja kavica na Nebotičniku, rogljiček z orehovim polnilom iz stare pekarne in šopek svežih rož z osrednje ljubljanske tržnice; temu bi Italijani rekli kar »dolce vita«. Idilična lokacija kompleksa Schellenburg predstavlja edinstveni dialog med mestnim vrvežem in mirnostjo narave. Zvečer si lahko privoščite okusno večerjo v eni izmed mnogih simpatičnih restavracij v starem ali novejšem predelu slovenske prestolnice, obiščete koncert na Kongresnem trgu ali pa si ogledate baletno predstavo v ljubljanski operi. Večer zaključite s sprehodom po slikovitem Jakopičevem sprehajališču, ki je znano po razstavah fotografij velikega formata.

Arhiv naročnika

Dialog mesta in narave

Okolico kompleksa Palais in Ville Schellenburg na eni strani zaznamuje bližina zgodovinskega središča mesta in na drugi strani park Tivoli, ki leži ob vznožju z gozdom poraslega griča Rožnik. Najlepši mestni park je urejen s športnimi igrišči ter napravami za vadbo na prostem, botaničnim vrtom ter številnimi kipi in fontanami. Lokacija kompleksa Schellenburg ni popolna zgolj za kulturne in kulinarične gurmane, temveč tudi za ljudi, ki ljubijo šport in fizični oddih na prostem, v naravi.

Arhiv naročnika

Vaš sanjski dom

Dom niso zgolj štiri stene, dom je mnogo več. Je prostor, kamor se vrnemo po večernem sprehodu z ljubljeno osebo, prostor, kjer kuhamo okusne večerje za prijatelje in prostor, kjer ustvarjamo spomine za celo življenje. Kdo ve, morda vas sladko življenje in vaš nov sanjski dom čaka prav v kompleksu Schellenburg.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?