Naj podjetno pozitivo 2022 je izrekla Gordana Jezernik

M. S.
26.05.2023 11:18
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaključna prireditev projekta Naj podjetja pozitiva 2022 je potekala v Sodnem stolpu.
OOZ Maribor

"Rada pomagam ljudem, ker so mi besede mojih strank 'hvala, ker obstajate' neprecenljive," je izjava, ki so jo glasovalci v letošnjem izboru Naj podjetna pozitiva, ki ga pripravlja Območna obrtno-podjetniška zbornica (OOZ) Maribor, izbrali za podjetno pozitivo. Njena avtorica je Gordana Jezernik o iz podjetja PHI laser Slovenija.

Drugič zapored so v OOZ Maribor s pomočjo Radia Maribor in oni podpori Spirit Slovenija izvedli projekt, s katerim si prizadevajo, da poleg neposredne pomoči, svetovalnih storitev, zastopanja interesov obrtnikov in podjetnikov v odnosu do ustreznih institucij med člani ter v širši javnosti spodbujajo tudi pozitivno naravnanost.

Gordana Jezernik vodi podjetje, ki se ukvarja z odstranjevanjem tetovaž.
OOZ Maribor

Predsednik OOZ Maribor Marko Gorjak je na prireditvi poudaril: "Izjave naših podjetnikov in obrtnikov so zrcalo zgodb vsakega podjetnika, ki si prizadeva za uspeh zato, da smo lahko kot družba vsak dan boljši. Želel bi si, da v podjetništvu in v življenju vsakogar prevlada optimizem nad pesimizmom. Verjamem, da je projekt Naj podjetna pozitiva temu cilju v dobro oporo."

Marko Gorjak, predsednik OOZ Maribor: "Izjave naših podjetnikov in obrtnikov so zrcalo zgodb vsakega podjetnika, ki si prizadeva za uspeh zato, da smo lahko kot družba vsak dan boljši.
OOZ Maribor

Projekt je s svojo prisotnostjo na zaključni prireditvi podprla tudi ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh, ki je med drugim povedala: "Vse kritike in predlogi podjetnikov so pri nas na ministrstvu zelo dobrodošli. Trudimo se in verjamemo, da bodo naši ukrepi koristni." Podjetnike in obrtnike je ob koncu govora spodbudila z mislijo, ki jo je izrekel nek športnik in navdihuje tudi njo, govori pa o tem, da je težko premagati tistega, ki nikoli ne odneha.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta