Izberite pametno. Izberite kakovosten študij.

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.02.2023 12:00

Diploma, nova znanja, osebna rast in napredovanje na delovnem mestu. Vse to so razlogi, zakaj zagotovo tudi vi razmišljate o študiju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Doba fakulteta
Marko Pigac

Želja vsakega posameznika je, da bi imel brezskrbno življenje, da bi opravljal poklic za katerega je dobro usposobljen in za katerega bi prejel ustrezno plačilo. A dejstvo je, da danes napredujejo ali zasedejo boljše delovno mesto zaposleni, ki imajo kakovostno znanje in diplomo. Če želite za svoj denar in čas, vložen v študij, dobiti kar največ, se za vpis ne odločite prehitro in predvsem na prvo mesto postavite kakovost.

Vzemite si čas, primerjajte različne programe s svojimi cilji in ambicijami, primerjajte prednosti, ki jih ponujajo fakultete in višje strokovne šole, povprašajte diplomante ali študente o njihovih izkušnjah, o skrbi za študente, da ti niso le številke, o opravljanju izpitov ... Pozanimajte se o metodah dela, mednarodnih akreditacijah, o uspehih … In izberite študij skozi katerega boste reševali konkretne izzive iz prakse.

Diplomantke in magistrice DOBA Fakultete.
Marko Pigac

Na DOBA Fakulteti in Višji strokovni šoli DOBA letos študira 2.120 študentov, ki živijo in delajo v 46 državah sveta. Zanimanje za študij na Dobi je tudi letos veliko. Študijski programi so aktualni in sodobni, študentje skozi projektno delo in reševanje konkretnih poslovnih izzivov dobijo tisto pravo znanje, ki jim omogoča karierni in osebni razvoj. Skrb uspeh študenta je na Dobi na prvem mestu in najbolj pomembno je, da so diplomanti Dobe tako uspešni, da jih kar 77 % takoj po diplomi napreduje na delovnem mestu.

Lucija Imperl, diplomantka DOBA Fakultete.
Marko Pigac

Tudi letos bodo vse programe DOBA Fakultete izvajali 100% online po Dobinem modelu online študija, ki je edini mednarodno akreditiran model online študija v Sloveniji. Na Višji strokovni šoli pa bo izvedba nekaterih študijskih programov prvič potekala hibridno, s predavanji v živo, z najsodobnejšo tehnologijo pa se bodo predvajala tudi online.

DOBA Fakulteta letos praznuje 20 let in v ta namen bodo pripravili vrsto zanimivih in aktualnih dogodkov, pa tudi vrsto ugodnosti ob vpisu. V mesecu februarju in marcu se udeležite informativnih dni v živo ali online in si pridobite vse informacije o študiju.

Več na www.doba.si.

 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?