Zaradi plazu obvoz avtobusa v Ruperčah

Igor Selan Igor Selan
31.01.2023 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saso Bizjak

V Ruperčah, na cestnem odseku pri hišni številki 31b, se je pred dnevi sprožil plaz. Avtobusi linije 20 Grušova zato od petka vozijo po spremenjeni trasi. Potniki se, kot običajno, z avtobusom pripeljejo do postajališča Ruperče, tam pa presedejo v kombi in vožnjo nadaljujejo z njim. Pred postajališčem Kronaveter kombi zavije in nadaljuje pot po obvozu skozi Nebovo do postajališča Metava - odcep. Za tem postajališčem kombi nadaljuje vožnjo po ustaljeni trasi proti Grušovi. V času zapore izpadejo postajališča Kronaveter in Knezar v obe smeri ter v smeri centra še Metava - odcep.

Saso Bizjak

Kot sporočajo iz Marproma, naj bi bila sicer še ta teden izvedena nujna sanacija plazu, ki bo omogočila prevoznost ceste, celovita sanacija tega območja pa je načrtovana naknadno. "Ob tem vas obveščamo o še eni spremembi na mestni avtobusni liniji številka 20 Grušova. Njena trasa od ponedeljka vključuje dodatno postajališče Magdalenski park. Ta novost je bila uvedena na pobudo uporabnikov mestnega avtobusnega prometa."

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?