Vetrinjski dvor dobil novega najemnika

jon, mbk
03.02.2023 01:05
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nov najemnik bo s programom pričel sredi aprila. 
Sašo Bizjak

Nevladna in kulturna ustanova KUD Coda bo nov najemnik prostorov v Vetrinjskem dvoru, so včeraj sporočili na svoji strani. S svojo zgodbo bodo pričeli sredi aprila. "Vetrinjc je naš in vaš. Hvala Narodnemu domu Maribor in Mestni občini Maribor za zaupanje. Ne bomo vas razočarali. Zdaj se bomo zakopali v delo, da vas lahko z novo zgodbo pozdravimo v sredini aprila," so zapisali. 

V brezplačnem najemu od Narodnega doma, ki upravlja z Vetrinjskim dvorom, bodo imeli klub, studio in del atrija. Poleg prostorov bodo skrbeli tudi za program v naslednjih treh letih, kolikor traja najemna pogodba z možnostjo podaljšanja. Program bodo v KUD Coda predstavili naknadno. 

Sašo Bizjak

Spomnimo, Narodni dom je decembra objavil razpis za najem prostorov, k prijavi pa povabil nevladne kulturne organizacije. Čeprav je bilo zainteresiranih več potencialnih najemnikov, sta se po naših informacijah na razpis prijavila dva. 

Jaša Lorenčič
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?