zadnje objavljene

pogledi

več
Aleksandra Berberih Slana, nekdanja direktorica Muzeja narodne osvoboditve Maribor

mnenje

več

Aktualno

Olimpijski festival evropske mladine v Mariboru išče od 700 do 800 prostovoljcev

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
06.12.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Pigac

Olimpijski festival evropske mladine (OFEM) na mednarodni dan prostovoljcev in z vseslovensko akcijo išče od 700 do 800 prostovoljcev, ki bodo od 23. do 29. julija 2023 postali del največje prostovoljne aktivnosti v zgodovini slovenskih športnih dogodkov. Prostovoljci bodo na OFEM prisotni na vseh športnih prizoriščih in po celotnem Mariboru, kjer bodo pomagali pri vseh pomembnejših delih organizacije in spremljevalnih aktivnostih - od administracije, koordinacije, organizacije, logistike do namestitev. Za njihovo dobro počutje in zadovoljstvo bodo organizatorji poskrbeli s številnimi ugodnostmi, od zagotovitve usposabljanja za delo in mentorske podpore, prehrane, brezplačnega javnega prevoza po Mariboru in namestitve v primeru večje oddaljenosti od lokacije dogodka do zavarovanja za čas sodelovanja ter certifikata o opravljenem delu, ki služi kot nadaljnja referenca.

Del olimpijske zgodbe lahko postane vsak, ki bo na dan podpisa o prostovoljstvu (maja 2023) dopolnil 16 let, za prostovoljce, ki se prijavljajo iz tujine, pa je pogoj za sodelovanje starost 18 let. Prijave potekajo na spletni strani projekta, kjer so zainteresiranim na voljo tudi dodatne informacije. Organizatorji bodo vse prijavljene kandidate povabili na osebni razgovor, kjer jih bodo seznanili z delom in organizacijo dogodka. Vsi izbrani kandidati pa bodo pred začetkom dela deležni izobraževanja in ustreznega usposabljanja.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?