Aktualno

Natečaj za direktorja mariborske mestne uprave: Srečko Đurov brez komentarja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariborsko mestno upravo kot vršilec dolžnosti od konca marca lani vodi Srečko Đurov.
Igor Napast

Mariborska občina je objavila javni natečaj za položaj direktorja mestne uprave. Med pogoji za zasedbo delovnega mesta so najmanj sedem let delovnih izkušenj z zahtevano stopnjo izobrazbe, opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, osnovna raven znanja enega svetovnega jezika ... Zaželeno je, da prijava vsebuje tudi življenjepis, kjer kandidat poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil ter priloži kratko vizijo prednostnih nalog in vodenja mestne uprave MOM. Rok za oddajo vloge je 8. februar.

Kot je znano, mariborsko mestno upravo kot vršilec dolžnosti od konca marca lani vodi Srečko Đurov, ki je položaj prevzel po tem, ko je odstopila Nataša Rodošek. Ali se bo prijavil na razpis za direktorja s petletnim mandatom, Đurov ni želel komentirati.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?