(FOTO) Kdaj nameravajo odpreti novo restavracijo McDonald's v Mariboru?

Gregor Grosman Gregor Grosman
11.12.2023 12:46

Gradnja v mestu ob Dravi se je nekoliko zavlekla, odgovarjajo iz poslovodstva slovenskega McDonaldsa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Da se na Studencih ob Ulici heroja Šercerja, v neposredni bližini nakupovalnega središča Supernova Maribor (nekdanja Qlandia) in trgovine Lidl, gradi nova restavracija ameriške verige s hitro prehrano McDonald's, so nam pri McDonaldsu potrdili že pred časom. Precej bolj skrivnostni pa so bili, ko so nas zanimale podrobnosti restavracije, ki bo že peta v Mariboru in bližnji okolici. 

Andrej Petelinšek

"Ker se je gradnja v Mariboru nekoliko zavlekla, vam zaenkrat še ne moremo odgovoriti na vaša vprašanja," so nam sporočili, nedavno pa zapisali še, da bo ponudba na novi lokaciji enaka kot v njihovih ostalih restavracijah. Po Sloveniji imajo po podatkih uradne spletne strani tačas 23 restavracij v 12 krajih oziroma mestih, največ jih je v Ljubljani, kar sedem. 

Obiskovalci bodo v notranjosti lahko naročali na štirih samostoječih dvostranskih kioskih.
Andrej Petelinšek

 

Na objektu so medtem že namestili velika rumena loka, prepoznavni logotip franšize ter ime restavracije, uredili so parkirišča, na eni izmed tabel ob uvozu na zemljišče pa je mogoče razbrati, da bodo uredili tudi "Drive", torej možnost prevzema naročila iz avtomobila. Tudi igrala pred vhodom v restavracijo že stojijo. 

Med drugim nas je zanimalo, koliko prostora bo imela restavracija, ali bodo morda hrano "dostavljali" roboti kot v poslovalnici na Tržaški cesti, pa seveda datum načrtovanega odprtja, a nam poslovodstvo teh informacij (še) ni posredovalo. 

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta