Aktualno

Elektro Maribor: Brez električne energije še vedno 3000 odjemalcev

MBK
24.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Elektro Maribor

Delavci Elektra Maribor že od zgodnjih jutranjih ur iščejo in odpravljajo napake na omrežju, ki jih je povzročila velika količina novozapadlega snega in dežja, so sporočili iz podjetja. Do 12. ure so uspeli odpraviti že velik del teh napak, toda brez napajanja z električno energijo je še vedno 3000 odjemalcev, in sicer največ na območju Pohorja, Kozjaka in Pragerskega.

Elektro Maribor

"Zavedamo se pomena zanesljive oskrbe z električno energijo za vsa gospodinjstva in gospodarstvo. Vse razpoložljive ekipe sodelavcev so na terenu že od zgodnjega jutra. Na območjih z več napakami so že prišli na pomoč sodelavci iz drugih delov, ki jih snežna ujma ni tako dosegla. Gibanje po gozdovih, kje je glavnina okvar, je sicer zaradi loma vej in dreves izredno nevarno. Vsi se trudijo odpraviti napake v najkrajšem možnem času, da se vsem odjemalcem zagotovi oskrba z električno energijo," so zapisali na Elektro Maribor.

Elektro Maribor

Ker so vodniki na najbolj kritičnih delih omrežja zelo povešeni, veliko omrežja je tudi na tleh, odjemalce opozarjajo, naj se vodnikov ne dotikajo, ker je to izredno nevarno. "Uporabnikom se opravičujemo za vse nevšečnosti in težave ter prosimo za razumevanje," so še zapisali.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?