KVADRATI

(VIDEO) Höna mobilna hiša – Najboljša izbira za vaš dom

Mobilna hiša je odlična izbira za vaš dom. Izkoristite lahko vse prednosti tradicionalnega bivanja brez bremena utrujajočega vzdrževanja, drage cene in dolgega čakanja na izdelavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Höna mobilna hiša 
Hona

Življenje v mobilni hiši postaja tako najboljša izbira za posameznike vseh starosti in to z dobrim razlogom.

Največja prednost bivanja v mobilnih hišah je cenovna dostopnost. Mobilne hišice stanejo manj kot standardne hiše z enakimi prostorskimi dimenzijami in opremo. Zato so s finančnega vidika velika prednost in dobra rešitev za mlade, vsekakor pa tudi za nekoliko starejše posameznike in družine.

Hona

Mobilne enote se lahko prilagodijo naročniku in se izvedejo v različnih variantnih rešitvah, to je povsem odvisno kakšne so vaše želje in pričakovanja. Lahko začnete z manjšo enoto, ki jo postopoma dograjujete. Enote se lahko med seboj spajajo tako v horizontalni kot vertikalni smeri. Z enostavnim spajanjem pa dobimo nadvse privlačne in zanimive volumne hiše.

Höna mobilna hiša (foto: Hona)
Hona

Na trgu obstaja pester izbor materialov in načinov gradnje. Kakovost konstrukcij in materialov se je na splošno izboljšala in ljudje se vse bolj nagibajo, da bi živeli v hiši, ki je okolju prijaznejša. Zaradi ekološke izbire materialov in kvalitete se izboljša kvaliteta bivanja, saj je odločitev za to vrsto gradnje bolj trajnostna in na koncu tudi varčna.

Postopek postavitve hiše je izredno hiter. Hiša se izdela v celoti v naših delovnih prostorih in se potem pripelje na željeno mesto. Zaradi tega ni ovira, v katerem letnem času se jo naroči.  

Oblikovanje hiše po svojih potrebah je izredno pametna rešitev, saj je s tem vsak kvadratni meter premišljen in izkoriščen. Mobilna hiša tako nima prostorov, ki jih uporabnik ne potrebuje. Manjša kvadratura narekuje tudi kakšen bo začetni vložek izgradnje hiše, tako tudi v času privarčujete pri letni porabi energije za ogrevanje in hlajenje svojega doma. Zaradi skrbne premišljenosti vseh elementov hiše, načina gradnje, materialov in sistemov, dobite hišo, ki zadostuje standardom nizkoenergijske gradnje.

Mobilne hiše Höna odlikuje tudi prefinjen dizajn notranjosti, ki je prilagojen potrebam stranke. Vsaka mobilna hiša je na voljo z notranjo opremo ali brez nje.

Hona

Izbiro pohištva lahko prepustite našim arhitektom ali pa si na podlagi kataloga sami osnujete ambient. Podjetje Höna nudi raznovrstni izbor pohištva, ki se razlikuje tako po kvaliteti, kot dizajnu. Določeni prostori zaradi boljše izkoriščenosti narekujejo tudi opremo po meri. Lahko pa se seveda odločite za kombinacijo obojega.

Ker porabite manj sredstev za mobilno hišo, si lahko privoščite več luksuznih dodatkov, ki vam ponujajo večjo možnost do sanjskega doma. To pomeni, da si lahko npr. privoščite tla iz trdega lesa, granitni pult, dodate savno ali jacuzzi, opremite hišo s pametnimi inštalacijami in upravljajte hišo kar na daljavo.

Hona

Navsezadnje je izredno pomembno, kakšen je bil celoten proces, ki sega od prve ideje naročnika do končnega produkta. Z osvojenim znanjem skozi desetletja gradnje, si prizadevamo za kakovostne storitve in ne odstopamo od tega, dokler ni na koncu vsaka naša stranka zadovoljna. Zato bomo poskrbeli, da bo hiša Höna vam in vaši družini nudila varen, udoben ter kvaliteten dom.

Hona

hona.si

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?