KVADRATI

V času energetske negotovosti potrebujemo zanesljivega partnerja

V času, ko smo na energetskem trgu priča nenehnim spremembam in cene energentov nezadržno rastejo, je pomembno imeti zaupanje vrednega dobavitelja, ki svojim odjemalcem poleg zanesljive dobave zagotavlja tudi dodatne ugodnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Ob tem je pomembno tudi, da na enem mestu ponuja celovito energetsko oskrbo za vse potrebe odjemalcev.

Energija plus, dobavitelj električne energije in zemeljskega plina ter ponudnik celovitih energetskih rešitev, omogoča vsem svojim gospodinjskim odjemalcem brezplačno včlanitev v lojalnostni program Moj PLUS, s pomočjo katerega lahko svojo porabo oplemenitijo s prihrankom. Z zbranimi točkami so člani Moj PLUS deležni popusta pri plačilu računa za dobavljen energent, popusta pri nakupu trgovskega blaga, prav tako pa tudi številnih drugih ugodnosti, ki jih pripravljajo skupaj s partnerskimi podjetji. V tem prazničnem času vse člane lojalnostnega programa dodatno razveseljujejo z možnostjo aktivacije dodatnih 500 točk.

Več informacij najdete tukaj: https://www.energijaplus.si/mojplus

Energija plus

V podjetju se zavedajo, da je predvsem v času energetske krize varčevanje z energijo še kako pomembno, zato odjemalce spodbujajo k varčevanju na več načinov. Na njihovi spletni strani lahko najdete brezplačno knjižico z nasveti, kako varčevati z energijo in prihraniti. S trenutno najbolj aktualno storitvijo Zlata ura  pa svojim gospodinjskim odjemalcem v določenih terminih ponujajo do 50% cenejšo elektriko kar trikrat na teden po tri ure.

Prepričani so, da lahko nudijo odlične storitve samo, če skrbijo tudi za svoje zaposlene in spoštujejo okolje, v katerem delujejo. V prazničnem času se še posebej zavedajo energije, ki nas povezuje, odkriva nove začetke in nas navdaja z upanjem na boljši jutri. Želijo, da bi prav vsi našli srečo tam, kjer jo iščejo in najbolj potrebujejo. Zato so se kot družbeno odgovorno podjetje odločili, da namesto nakupa poslovnih daril sredstva namenijo humanitarnemu društvu Hospic za organizacijo vseslovenskega tabora Levjesrčni, ki je namenjen žalujočim otrokom in mladostnikom v starosti od pet do sedemnajst let, ki so doživeli smrt bližnje osebe. Prav tako so se pridružili vseslovenskemu projektu "Veriga dobrih ljudi" in z donacijskimi sredstvi pomagali družinam v boju proti revščini.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?