Premierno na ogled hiša Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
01.03.2023 10:55

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljajo letošnji prvi dan odprtih vrat. V Brezovici pri Ljubljani bodo predstavili individualno prilagojeno skoraj nič-energijsko hišo Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Hiša Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance je zgrajena na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu. Prostori se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. Predstavljena hiša ima v pritličju obrnjene bivalne prostore (L-tloris).

O individualno prilagojeni hiši Primus-D 140 s paketom Elegance

Hiša Primus je bila razvita z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Krasi jo odprto zasnovan bivalni prostor v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. V nadstropju so funkcionalno zasnovani  prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno ugodje bivanja. Dinamika, eleganca in zmerna zadržanost oblik so vodila k izoblikovanju paketa Elegance, namenjenega vsem, ki si želijo z arhitekturo objekta preseči ustaljene okvire in diskretno izražati svobodne nazore. Paket zajema vogalno stekleno zasteklitev z integriranim stebričkom in vodoravno oblikovane podolgovate okenske odprtine v nadstropju.

Arhiv naročnika

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše.

  • Možnost gradnje hiš Lumar z naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil, kemikalij in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).
Arhiv naročnika
  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš.
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Helios, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo, možnostih pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada, za katere vam Lumarjevi strokovnjaki pripravijo celovito vlogo.
Arhiv naročnika
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?